Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers pelus, gyártási hiba?

Pampers pelus, gyártási hiba?

Figyelt kérdés
Tegnap a lányom nagy csendben szöszmötölt valamit a szobájában. Odamegyek és rengeteg pici zselészerű darabka volt szétszóródva a földön és azzal játszott. El se tudtam képzelni, hogy miből hullott ki, erre mikor elszaladt láttam, hogy a pelenkából szóródik mindenfelé, amerre megy. Hihetetlenül mérges lettem, hogy egy márkás, drága pelenkával ilyen előfordulhat! Ha nem veszem észre a lányom megeszegeti a zselés cuccot, ami ugyebár már pisis is volt.. Már a pampers-ben sem lehet bízni? :S Gyártási hiba volt? Járt már valaki így? 13 hós a lányom, hónapok óta az active baby 4-es pelust használjuk, de ilyen még nem fordult elő. :(
2010. júl. 5. 11:09
1 2
 1/19 bibi05 ***** válasza:
Szerintem kiszakadt valahogy.
2010. júl. 5. 11:14
 2/19 anonim ***** válasza:
hát ez tényleg durva. nem lehet, hogy beakadt vhova és kiszakadt? vagy a lánykád jászotta ki? kis kezével nem csinálhatta ő a lukat vagy szakadást? mi még nem jártunk így. mi is pamperst használunk, mondjuk premium care-t , az activ babysből mindig kikakilt a combrésznél.
2010. júl. 5. 11:15
 3/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy gyártási hiba. Én egyszer láttam ilyet, amikor egész nap elfelejtett anyuka pelust cserélni a gyerek alatt és estére nem bírta a ragasztás, hanem szétment. Általában ilyenkor fordul ez elő.

Nem felejtetted el kicserélni véletlenül? Vagy nem ivott túl sokat és pisilt sokat?

2010. júl. 5. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát azért ez elég durva gyártási hiba lenne... mi is ezt haszáljuk, és mindig is csodálkoztam, hogy mik ezek a kis golyók benne. De hogy kiszakadjon, még eszembe sem jutott.

Én írnék a helyedben a pampers-nek a honlapjukon biztos lehet. Bár nem hiszem, hogy nagyon zavartatnák magukat miatta.

2010. júl. 5. 11:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Volt már benne pisi, na de nem annyi, hogy emiatt kiszakadjon. :( Délután 5 körül raktam rá a pelust, mielőtt sétálni mentünk és ez 7 óra-fél8 körül történt a fürdés előtt. Szóval tuti nem ez volt a gond.
2010. júl. 5. 11:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h hibás lenne én születéstől fogva azt használom,és nekünk ez vélt be a zselés darabok természetesek,mivel igy köti meg a vizeletet a pelus,nekünk akkor volt több ilyen kis bogyó a fenekén ha késtem a tisztába tevéssel.Valószínű neki is több volt már a pisi és lehuzhatta a súly igy kipereghetett.
2010. júl. 5. 11:22
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát ez csak azért furcsa, mert ugyebár 12 órán át tartó szárazságot ígérnek, csak azt nem teszik hozzá, hogy ez azzal jár, hogy kipotyog belőle a zselé. :S És 12 órát nem is volt rajta a pelus, csak kb. 2 és felet. :(
2010. júl. 5. 11:40
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez pont egy sérült darab volt,előfordul a legjobb márkáknál is,és gondolj arra h eddig meg voltál vele elégedve.:)
2010. júl. 5. 11:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!

mi is pont tegnap jártunk így, szintén 4-es méret és még csak egy órája volt rajta. születéstől ezt használjuk és eddig nem volt ilyen gond, most egy éves. Szerintem gyártási hiba

2010. júl. 5. 11:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, eddig nem volt vele gond. De nagyon felháborodtam, nagyon mérges voltam. :( Mert ha nem veszem észre, akkor meg is eszegette volna a zselé darabokat, mert mindent, ami a kezébe kerül tesz is a szájába. De szerintem még időben elszedtem tőle. :S Remélem...
2010. júl. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!