Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennétek nyaralni 21...

Ti mennétek nyaralni 21 hónapos babával négy napra belföldre?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 13:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%
Igen, mi 3es fel honaposan vittuk eloszor 7 napra belfoldre, nagyon jol ezertuk magunkat. Most 1 eves voltunk vele szinten 3 napra wellnessben, szuper volt mar pancsolt is nagyon elvezte. 18 honapos lesz amikor megyunk horvatorszagba egy kozelebbi tengerparthoz. Nyugodtan menjetek vele szuper lesz 🙂
2019. ápr. 1. 15:20
 22/27 anonim ***** válasza:
96%

66 % os , gyereked sincs, de egész nap itt esz a fene, csak azt tudnám miért? 🙄

Kérdező egy majdnem két éves kisgyerek egyrészt rég nem baba, másrészt miért ne mehetnétek? Az enyém három hónapos kora óta párhavonta utazik repülővel.

2019. ápr. 1. 15:27
 23/27 anonim ***** válasza:
96%

Mennék, már elég nagy hozzá. Már ő is élvezi. Ki sem vagyunk nagy utazók, de azért évi 1-2 pár napos nyaralás és egy napos kirándulások vannak.

66%-os! Mi köze az alázatnak a nyaraláshoz?!

2019. ápr. 1. 15:27
 24/27 anonim ***** válasza:
87%
Mi mentünk már 6 hónapossal is, előre leszervezett helyre, 2 hétre.Nagyon jól éreztük magunkat.
2019. ápr. 1. 16:18
 25/27 anonim ***** válasza:
7%
22. Szoptatás közben írok, az nem jelenti azt, hogy van gyerekem?
2019. ápr. 1. 17:56
 26/27 anonim ***** válasza:
48%

Az alázatnak az a köze, hogy ezek a felvágós nyaralások (nem Rátok mondom, hanem általában a jelenségre) nem egyeznek azzal, ahogyan én szeretném a gyereket nevelni.

A Bambara egy gyönyörű hegység rengeteg kivágott fája helyére telepített méregdrága és csúnya hotel, egy olyqn Afrikát idéz meg, ahol amúgy tízezrével halnak éhen a gyerekek.

Nem tetszik az sem, hogy a pár évest, aki még semmit nem tett le az asztalra, pincérek szolgálják ki, és méregdràga import ételekben (avokádó stb) válogasson.

Nem tetszik a wellness, mint jelenség sem.

Gyerek megfelelője, az aquapark.

A színes, szagos, hangos világ. Hogy gyerekbarát a hotel, vagyis a szerencsétlen személyzetnek a mai gyerekek minden neveletlenségét el kell viselni.

Ma már irányzat épül rá és kutatások bizonyítják, milyen káros az ingerelárasztás a gyereknevelésben.

A gyerekemet hasznos, csendes, kisigényű, szenvedélyesen dolgozó emberré szeretném nevelni. Szívesen elküldöm nyaralni egy családi gazdaságba, madarász táborba, amihez kedve van majd ha elég nagy lesz hozzá, vagy városnézni stb, de az élvezetekben tobzódás és az "egyszer élünk", és az instant boldogság világa nem az én világom.

2019. ápr. 1. 18:07
 27/27 anonim ***** válasza:
76%

Jóval kisebb gyerekkel megyünk akár külföldre is több napra repülővel..

21 hónaposan már nem baba, szinte 2 éves gyerek, aki megy közösségbe lassan.

A babánk 9 hetes de már kb 3* voltunk vele kirándulni, ha nem ment volna el minden pénzünk most a házfelújításra meg az új kocsira még nyaralni is mennék már vele nyáron bárhova :D

De lehet én vagyok csak túl menős, nem olvastam a válaszokat, de én nem tudok itthon lenni sokáig.

2019. ápr. 1. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!