Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennétek nyaralni 21...

Ti mennétek nyaralni 21 hónapos babával négy napra belföldre?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 13:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Persze, az már majdnem 2 éves gyerek, nem baba. A lányom majdnem 2 éves volt (23 hónapos, ha így jobban tetszik), mikor mentünk, imádta. Idén ő 4 éves lesz, a kicsi 7 hós, amikor megyünk a Balatonra.
2019. ápr. 1. 14:11
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

21 hos az nem baba. Majdnem 2 éves, felesleges honapokban számolni.

És igen mennék. 3 hos volz a nagyobb, mikor nyaralni mentünk.

Azert mert kisgyerekem van, maradjak otthon és ne menjek nyaralni merr jaj zavar masokat? Es kit érdekel? Menjenek olyan helyre, ami nem baba vagy gyerekbarát, a nyaralás nekem is az.

Idén is megyunk pedig akkor kb 7 hos lesz a kisebb, és direkt gyerekbarát helyet fogunk nézni, valoszinü apartmant...

2019. ápr. 1. 14:16
 13/27 anonim ***** válasza:
8%

De a gyerekbarát helyeken meg mások gyerekei vannak.

Mondjuk én gyűlölök elmenni éjszakára itthonról (munka ügyben annyit kellett máshol legyek már), az elmúlt évek nyaralásai arról szólnak, hogy órára lebontva számolom, mikor lesz vége.

Nekem nagyon fontis hogy ne zavarjak másokat!

2019. ápr. 1. 14:22
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Mi 8 hónaposan voltunk 4 napig Balatonon. Nagyon szerette.
2019. ápr. 1. 14:33
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

A mienk már 2 és fél éves, de simán mentünk vele. 8 hónaposan már voltunk vele pár napot a Balatonon, majd 10 hónapos korában egy hétig Svájcban. Nagyon élvezte az utazást és a ott tartózkodást is. Olyan programokat szerveztünk, ami babának is jó. Azóta is szeret utazni.

A mienk mindig olyan volt, hogy szeretett kimozdulni otthonról. Otthon gyakran nyűgös volt, de amint kiléptünk az ajtón, minden rendben volt.

2019. ápr. 1. 14:34
 16/27 anonim ***** válasza:
84%

66%-os! Voltál már valaha bababarát szálláson? Tudod, hogy milyen az?

És nemcsak a neves szállodákra gondolok, hanem bármelyik apartman, panzió, amelyik felvállalja, hogy baba- és gyermekbarát.

Nézz szét a Kolping, Velence resort spa, vagy a Bambara oldalán, de hogy olcsóbb szállást is írjak: hét fenyő vendégház...

Itt senki nem zavar senkit, ezek igazi gyerek paradicsomok. Nincs háborgó felnőtt, mert itt mindenki gyerekkel van.

2019. ápr. 1. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Igen a fiam is annyi lesz mikor megyünk a nyáron.
2019. ápr. 1. 14:46
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
3 hónaposan vittük már ugyan nem nyaralni, de síelni tavaly márciusban, Ausztriába. Hét hónaposan pedig tengerpartra utaztunk vele. Imád utazni még most is, azonnal elalszik a kocsiban, egyébként nyugodt volt, nézelődött, persze sokat megálltunk. Idén is voltunk síelni és megyünk nyaralni is, mi azt valljuk, hogy a babát a kezdetektől érdemes beleszoktatni a szülei életstílusába attól függetlenül, hogy természetesen az egész világ körülötte forog.
2019. ápr. 1. 14:52
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen a gyerek természete. Egy érdeklődő, jókedvű, kiváncsi gyerekkel igen, de egy folyton nyűgös, változásokat nem szerető és "izgága" gyermekkel még nem. Persze függ a nyaralás jellegétől is. Te ismered Őt. Ha úgy érzed simán menne a kikapcsolódás és ő is élvezné, akkor menjetek.
2019. ápr. 1. 14:53
 20/27 anonim ***** válasza:
12%

16. A Bambarában pár éve voltam konferencián. Sírtam az otthonom után, szó szerint. Ilyen hotelizékbe semmiképp nem mennék önszántamból.

Azzal hogy gyerek ilyen helyeken nyaraljon, nekem elvi aggályom is van. Túlstimulálja az idegrendszert és nem tanít alázatra.

Nyaraltam sátorral ismerős nyaralója kertjében, az jó volt, de babával nem mennék.

2019. ápr. 1. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!