Ti mennétek nyaralni 21 hónapos babával négy napra belföldre?
Ha továb tudnál lépni azon, hogy a gyereked már nem baba, akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna.
Mi elöször 14 hós gyerekkel emntünk trópusi országba átszállással. Nagyon szuper volt.
Természetesen! Mi 8 hónaposan vittük először a lányunkat. Imádta. Semmi gond nem volt. Évente 2-3 alkalommal megyünk wellnessezni, és nyáron 1-2 alkalommal nyaralni. Eddig semmi gond nem volt, most 2,5 éves, már mondogatja, hogy mikor megyünk megint. Idén nyáron már külföldre megyünk.
21 hónapos amúgy már nem baba!
Amúgy én nem mennék, ha el lehet kerülni, mert a 3 hónapos csecsemővel is utálom, ha ki kell menni a házból, főleg ha a városba kell bemenni vagy emberekkel találkozni.
Szerintem nem lehet a dolgozó emberektől, akik a Te gyesedet is fizetik, elvárni, hogy elviseljék a gyerekedet. Biztos nincs végig csöndben és mozdulatlanul, nem?
De ha van nagyobb gyerek, akkor persze nem lehet elkerülni.
Szerintem óvodás kor alatt az a szerencsés, ha a gyerekkel megközelítőleg minden nap ugyanaz történik és este az ágyában alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!