Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha a kisbabám utazóágyban...

Baj, ha a kisbabám utazóágyban fog aludni fél éves koráig?

Figyelt kérdés
Utána tud csak átköltözni a növérkéje kiságyába. Most 1 hetes, emelhetős utazóágyban alszik a mi szobánkban. De ebben ugye nincs matrac, csak az a szövet vagy micsoda. Vegyünk neki inkább? Rossz a gerincének?
2010. júl. 4. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én tennék matracot az utazóágyba.
2010. júl. 4. 11:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogyha teszek bele matracot, akkor csak az alsó állása használható, nem lehet emelni a fekvőhelyet benne.
2010. júl. 4. 11:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Az első fél évben változik a legtöbbet a gerince és ez nagyon hosszú idő. Ha máshogy nem tudjátok megoldani akkor is tákoljatok össze neki valamit aminek matrac van az alján, mert ez nagyon nem tesz jót neki.
2010. júl. 4. 11:53
 4/13 A kérdező kommentje:
és hogyha vennénk neki bele utazóágyba való szivacsmatracot?
2010. júl. 4. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem olyan problémás dolog. Egyik ismerősöm lányának nem is volt rendes kiságya, csak utazó, abban aludt 1 éves koráig. Meg sok hasonlóról hallottam már.
2010. júl. 4. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Én az utazóágyba való szivacsmatracot ajánlanám neked!

Nekünk a kiságyába is szivacsmatrac van,és kényelmes alszik rajta!

Meg ugye az utazóágyába is az van,mert a mamáknál abban alszik,mi azért tettünk olyat bele neki,mert az utazóágyban nekünk is az a kis szövet vmi volt!

2010. júl. 4. 12:10
 7/13 A kérdező kommentje:

Utazóágyunk van, csak a matrac hiányzik, ezért gondoltam, hogy nem veszünk mégegy kiságyat, hanem a baba kb. fél éves korában átköltözne a lánykám kiságyába, a kislányom meg rendes nagy ágyra (akkor lesz 3 éves).

Akkor ha teszünk bele 5-6cmes szivacsot, az jo? Nem okozunk nagy kárt?

2010. júl. 4. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Esetleg hasznaltan egy kisagy? Matracostol vettek anyukamek egy nagyon tiszta rendes csaladtol 5 ezer ft-ert tesz-veszen. Annal olcsobban matracot sem nagyon kapsz. Nem kell flancolni, eleg egy egyszerü, de megis stabilabb. Sokan vannak olyanok is akik ajandekoznanak, pl ha kiirnad ide, lehet, hogy talalnal. En nem reg ajandekoztam el kengurut meg ket par kiscipöt, kisagyra mar sajnos van jelentkezönk, utban az örököse, de lehet szerencsed lenne.
2010. júl. 4. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj,nővéremnek a gyereke is abban alszik(direkt),mivel az első gyereknél megtapasztalta hogy nem volt jó neki a kiságyba,és mikor már nagyobb volt,állandóan beverte a száját,(foga is kitört)fejecskéjét a fába....úgyhogy ő ezért a 2.gyerkőcnél automatikusan csak utazóágyat vett neki,és imádja a gyerek.Csak az a lényeg,hogy tényleg egy matracot vegyetek bele(ők is vettek),és akkor semmi gond nincs.:) (34h)
2010. júl. 4. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:

12.10es vagyok.

Szerintem elég az 5-6cm-es matrac bele,mi is most vettünk neki nemrégen egyet,mi a Mária bababoltba vettük,és 2900ft volt,ugyh szerintem ennyiért megéri megvenni!

2010. júl. 4. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!