Jogsi nélkül ti is otthon penészedtetek a babával?
Nimcs jogsim es sajnos vagy nem, muszáj tomegkozlekednem babakocsival. Ugyanis a kicsi nem szeret huzamosabb ideig a hordozokendoben ellenni, inkabb nezelodik a babakocsiban.
Menni kwll a nagyobbert az oviba, nem tud sajnos furikazni senki. Nem nagyon szeret buszozni, mert sok rajta az ember de ez van. Majd nyaron elkezdem a jogsit es iden meglesz, igy nem kell majd busszal jarnom, de amugy nem kell a 4 fal kozt peneszedni. 2 hos a kisebb, meg kell szoknia azt is, hogy jovunk megyunk. Mi ilyen csalad vagyunk.
Nyíregyházán lakunk, nincs jogsink, de nincs olyan nap, hogy ne intézzünk valamit.
Csatos hordozóban magamra kapom a gyereket, és miénk a világ. Nem hogy kocsival nem megyünk, de még buszra se szállunk. Ha kell a város masik végébe átsétálok a gyerekkel a hátamon. Bevásárlást is egyedül intézem, volt amikor 2 banyatankot húztam magam után a gyerekkel a hátamon.
Délelőtt postán voltunk, bevásárolni, elhoztam a férjem papírját az orvostól.
Szóval nem, határozottan nem penészedek itthon, mindent elintézek egyedül, és a férjemnek már csak annyi a dolga, hogy hazajön és játszik a gyerekkel míg én főzök.
Nincs se jogsink, se autónk, a férjem dolgozik, mégis minden nap megyünk valahova. Babakocsival, vagy csatos hordozóval, attól függően, mi a cél.
Bár Budapest, itt se mindig egyszerű közlekedni, nem minden járat alacsonypadlós, de megoldottam eddig mindent, és rengeteget sétálunk.
Korábban se hiányzott a kocsi, a mai napig röhögök a sok hülyén, akik egyedül ülnek sorban a dugóban, én meg elsuhanok mellettük a busszal/villamossal, nem kell parkolóhelyet se keresnem, jóval olcsóbban kijövök főleg a kismama bérlettel, és még a környezetet sem szennyezem :)
Alapvetően nem érzem penészedésnek
Minden nap megvan a napirendünk
Van jogsim
Autóm nincs ( vagyis van de a férjem viszi el)
Ez egy 4500-as település
Könyvtár
Kirándulás hurcikendővel
Vagy csak kertészkedek ő meg babakocsiban alszik
Engem az eddigi pörgős életem után kikapcsol a nyugalom
Majd 1 év múlva meglátom hogy ez lesz-e a véleményem
"Mi faluban lakunk és anno nekem ezért mondta a férjem, hogy előbb jogsi, aztán a gyerekek."
Ó, te jó ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!