4 hónapos kisbabátok hogyan viselkedik ha nem otthon vagytok?
Bár az enyém még csak jövő héten lesz 4 hós, de nagyon jól elvan idegen helyen, elnézelődik, vigyorog. Hamar elfárad még, így nagyokat is alszik.
Itthon szerintem unatkozik velem.
Eddig kétszer fakadt sírva idegen láttán, két öregasszony volt, akik cuppogtak neki :) Nem csináltam ügyet belőle, mosolyogtam, és pikkpakk megnyugodott...
Az enyém az a matrica fajta. Csak én és az apja létezünk neki,nem marad meg senkinél. Pedig a szüleim 2 utcányira laknak heti 4-szer találkozunk,remélem hamarosan kinövi ezt mert már szeretnék néha kimozdulni egyedül vásárolni.
Vagy férjemmel egy ebédet megenni étterembe.
Nekem a legkisebb fiam 4 honapos, sokat vagyunk uton viszonylag es az esetek kb 75 szazalekaban meg mindig alszik, ahogy bekerul a mozesbe es elindulok vele.
Ha ebren van, akkor valtozo, hogy hogyan reagal. Ha nem ehes, nem almos, akkor uj helyen figyel, de majd kiesik a szeme, annyira. Az uj arcokat elso korben inkabb csak figyeli, mosolyogni ismeretlenekre max nokre szokott, ha nagyon mosolyogva, dallamosan beszelnek hozza. A ferfiakat inkabb csak figyeli.
De mar felismeri azokat, akikkel kb hetente egyszer talalkozunj, tehat rendszeresen, de nem minden nap, rajuk mar egy-ket mondat utan visszamosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!