Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak negatív tapasztalataito...

Vannak negatív tapasztalataitok a babaúszással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Bármi ami nem tetszett, ami miatt abba hagytátok. Nem tudom eldönteni menjünk-e, a védőnőm nem rajongott az ötletért, pedig jó lenne.
2008. nov. 10. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 3-ik válaszoló vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek aki lepontozott:(( Utánam levő válaszoló edzői cikkből felhívta a figyelmet hogy az edzők nem ajánlják...(és itt nem a versenyúszásról van szó még véletlenül sem, hanem a víz összetevőíről, és a korán begyakoroltatott mozgások, mozdulatsorok hatástalanságáról)

az utánam levő válaszolók elolvasván a válaszomat eltöprengtek vajon ők mit is irhatnának mindenki a 3 éves kort emlegette ja és a tornát...

Félreértés ne essék nem véletlenül írtam amit írtam!!!

Senkit nem ítélek el de minek kell kiírni a kérdést ha valakinek már úgyis megvan a véleménye (lepontoz a sárga föld alá) s nem törödvén a tanácsokkal viszi a picit a vízbe...

2008. nov. 14. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a 2.válaszoló vagyok.Sztem ne vedd a szívedre,és az meg teljesen rendjén van,h mindenkinek megvan a saját véleménye.Aki normálisan gondolkozik,nem is feltételezi rólad,h rosszat akarnál.Nekem a nagy fiam is járt-már 16 éves,akkor kezdődött Mo.-on ez az egész-és nekünk személy szerint semmi negatívumot nem okozott a későbbi fejlődésében.Nekünk a dokink is ajánlotta akkor!A picimnek-most 6 hós-is ő a dokija,és az akkori véleménye nem változott(sok minden másban igen,de ebben nem).Szval én hiszek neki,és bízom is a tudásában.De hangsúlyozom,mindenkinek megvan a saját véleménye,amiből vagy enged,vagy nem!Abban viszont biztos vagyok,h mindenki jót akar a babájának!!!
2008. nov. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!