Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak negatív tapasztalataito...

Vannak negatív tapasztalataitok a babaúszással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Bármi ami nem tetszett, ami miatt abba hagytátok. Nem tudom eldönteni menjünk-e, a védőnőm nem rajongott az ötletért, pedig jó lenne.
2008. nov. 10. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nagyon hasznos és jó dolog. Igaz most télen egy kicsit macerásabb, az öltözés miatt. Attól függ hová mentek és milyen az oktató. Fontos, hogy az első 2-3 alkalommal ne engedd víz alá menni mert esetleg elmehet a kedve. Az enyém imádja, nagyokat sikítozik mikor meglátja a medencét. De pl. van egy baba nálunk az úszáson aki végig ordítja az egészet. Itt már én is elgondolkodnék, hogy megéri-e.
2008. nov. 10. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Szia.Mi 3 hónapos kora óta járunk-most 6 hós-és nagyon szereti.A mi védőnőnk pártolja,mivel ő az oktatónk.Ismeri a gyerekeket,szokásaikat,és így legalább hetente látja is őket.Nálunk is volt egy baba aki állandóan sírt,már 2 hete nem jöttek lehet,h abbahagyták.Az első2-3 alkalommal mi sem merültünk,de azóta!Mi nem bántuk meg,sőt.Ez jó a babának,és nekünk is,szorosabb lesz a kapcsolat.
2008. nov. 10. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Korábban versenyszerűen úsztam és eszembe nem jut a Kislányomat az uszodavíz közelébe vinni csak 3 éves kora után. Nagyon jól tudom mi van a vízbe milyen és mit tartalmaz a klór.

Azok a mozgások amiket kicsi korban tudni kell úgy fejlesztheted hogy tornáztatod. Amíg nem tud mászni nem is ajánlják mert a mozgássorozatok egymásra épülnek.

Szerintem ez csak egy nagyszerű reklámfogás arra, hogy legyen egy plusz pénzkiadásod. (most biztos nagyon lepontoznak de akkor sem vinném el a Kislányomat, ha nekem fizetnének).

2008. nov. 10. 14:26
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Már bocsi, dee aki lepontozta a 3.-at annak kevés a sütnivalója. Eddig egyedül ő válaszolta meg a kérdést: "negatív tapasztalatok"...

Engem viszont valóban le lehet pontozni, mert én sem a kérdésre válaszoltam. Ha tudnék, magamnak is nyomnék egy pirosat. :)

2008. nov. 10. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nekem ez a cikk dontotte el, hogy nem viszem, meg az, hogy nincs a kozelben sem olyan uszoda, ami annyira higenikus lenne, hogy..

baba mama torna lesz helyette, meg talan masszazs

2008. nov. 10. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló!Én a 2.vál.vagyok.Elolvastam az általad említett cikket,és nem teljesen értem,miért döntöttél a nem mellett.Ez pro és kontra sorakoztat fel érveket és ellen érveket.A mi oktatónk is jogosult nem csak baba úszást,hanem kisgyermek oktatást is tartani,tehát ez a folyamat nem fog megszakadni pár hónap után.Az én babám az első perctől fogva élvezte,nem sírt,nem ijedt meg.Ezért is viszem.Ha tiltakozott volna,vagy látom,h rossz,amit teszek neki biztos,h csak azért,h elmondhassam mi járunk ilyenre nem vinném.
2008. nov. 10. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:

szio!

azert linkeltem be a cikket, hogy objektiv valaszt adjak, szemelyesen azert mondtam, hogy inkabb nem, mert sajnos a kozelben nincs uszoda, ahol lenne ilyen, es nem igazan jarnam vegig a varost leellenorizni, hogy hol milyen, foleg, hogy nincs berletem. rozsaszin modon azt kepzeltem, hogy egy technika van, elkulonult bacimentesebb medenceben, hozzaerto kollegakkal. sajnos en nem tudom leellenorizni, hogy valoban igy van e,hiszen nem ismerem a technikat,stb és bevallom, gyáva modon félek kockaztatni.

a kicsik amugy szeretik a vizet, az anyaméhre is emlekeztetik oket, meg tuti elvezik, de egyszeruen megijedtem a kontráktól.. a baba mama tornaban nincs ilyen, meg a masszazsban sincs.

persze ha picit nagyobb lesz, ugy 3 eves, feltetlenul elmennek vele, de egy eves kora elott nem.

kérlek ne itelj el ezert, nem szerettem volna lebeszelni senkit, mert ez egy nagyon jo dolog, és jo lehetoseg, csak még tapasztalatlan vagyok, es tul sok mindentol felek, 24 hetesen.. majd lehet valtozni fog a velemenyem kesobb

2008. nov. 10. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, es meg annyi, hogy szerencses vagy, hogy a vedono az oktato, lehet ugy en is belevagnek :) csak nekem a vedonom is olyan amilyen, nincs segitsegem, csak magamra szamithatok, es bevallom, sokszor bizonytalan vagyok
2008. nov. 10. 18:32
 9/12 anonim ***** válasza:
A 2.vagyok.Dehogy ítéllek el!Ne viccelj!Minden bizonnyal én sokkal könnyebb helyzetben vagyok,mint te.Normális a védőnőm,közel a vadi új uszoda-mi vagyunk az első turnus babaúszisok-segítségem is akad,és a baba már a 2.picim.Én azt gondolom,ha te így látod jónak,így csináld.Akkor lesz kiegyensúlyozott a babád,ha olyat teszel,ami mindkettőtöknek jó!Jó babázást,és bízz magadban!
2008. nov. 10. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:

köszi :D en azt tudom, hogy most igy latom. aztan lehet kesobb maskepp fogom :))

meg igazabol, amikor megpengettem a páromnak, o kimondta a felelmeim, hogy uszodavizbe 3 eves koraig ne legalabb.

de szerintem sok olyan hely van, ahol megfeleloek a korulmenyek, es ha kulfoldon elnenk barhova vinnem, de felek, hogy itt nem ugy mennek a dolgok.

nagyon szerencses vagy a vedonoddel, meg az uszodaval :))

meg ha masodik baba, akkor gondolom nem is vagy olyan elveszett :))és koszi a biztatast :)

amugy mindenkeppen jo otletnek talalom ezeket a baba mama foglalkozasokat, sokat tanulhat a gyermek is meg a kismama is, és szerintem mindketten nagyon elvezik.. ez nem ellenérv ugyan, de en mindenkeppen tamogatok minden ilyesmit :)

2008. nov. 11. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!