Van itt olyan, aki csak egy gyereket vállalt?
"Apámmal így volt, csak azért írtam."
És nyugtass meg, hogy mindegyik gyerekét apád nevelte saját háztartásban, sosem voltatok másnál elhelyezve.
#25-ös. Elolvastuk. De nem AZ "önéletrajzodra" voltunk kíváncsiak, hanem most AZ egy gyerekes anyukák osztják meg a véleményeiket, tapasztalataikat. Szövegértés egyes. Minek jössz ide, csak azért, hogy a kérdezōt frusztráld??
Ilyen gondolkodással nem is csodákszom, hogy anyád nem akart még egy gyereket melletted. Egy normális férfi még, aki szereti is a feleségét meg a meglévö gyerekét, nem megy el másnak gyerekét csinálni. Egy kapcsolat, házasság arról kell/kéne hogy szóljon, hogy a felek tisztelik, becsülik szeretik egymást, hűségesek, és tiszteletben tartjàk egymàs döntéseit. Ezekszerint a te szüleid nem ilyenek voltak, sajnállak, sok Ilyen van, AZ én szüleim is ilyenek voltak, de engem nem érdekelnek, kapcsolatot se tartom nagyon velük. De mi a férjemmel és az egy szem gyerekünkkel a másik véglet vagyunk, és szerencsére akadnak olyan kis családok is páran még, mint mi. AZ egy gyerek is közös döntés volt.
Kérdezö, biztos hogy jôl döntöttél, nem Kell hogy kétségeid legyenek. Ha a párod szeret, és a már meglévö gyereketeket, biztos megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!