Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az a (baba) név,...

Mi volt az a (baba) név, aminek hallatán felhördült a család, ismerősök?

Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 20:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
Kivalasztottuk nagy nehezen a ferjemmel az egyetlen olyan lanynevet, amiben azonnal egyetertettunk, teljesen hetkoznapi nev, Viktoria. Anyukam erre mondta, hogy az juj, milyen. De en mondjuk csipobol mondtam neki, hogy nem baj, majd megszokod :D
2019. márc. 3. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
41%
Kevin. Az egyetlen név ami mindkettonknek tetszik, megállja a helyet Magyarországon is es itt külföldön is, erre a család minden tagja hogy azt neee, az cigány név... hat na... akkor igy jártunk, cigány nevet választottunk, nekünk tetszik 😅
2019. márc. 3. 22:39
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Cseresznye. Persze csak vicc volt, de volt aki bevette! :)
2019. márc. 3. 22:54
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Dusán, Dragan, Milos, Belián, Vladimír

Mindenki kiröhögte kb őket.

Lányunk lett,szóval megnyugodhatott mindenki 😑

2019. márc. 4. 00:11
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
Gandalf. Nem mondtuk el a kicsi nevét, mert meg nem tudtunk dönteni, ezért mikor kérdezték, mi lesz a baba neve, csak ennyit mondtunk, hogy Gandalf, mert az anyakönyvezhető. Persze ki voltak akadva, hogy ha a nagynak normális nevet adtunk, a kicsinek miért ezt.. Mondtuk, mert ő különleges... Amugy szerintem tudták, hogy nem ez lesz a nyerő...
2019. márc. 4. 06:25
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
12es, de a gyereknek kéne hogy tetsszen. Itthon sajnos valóban cigány név a Kevin, álláskeresésnél jó nagy hátrány fogja érni szegény. Meg párválasztásnál is :-( Mondjuk 18 évesen megváltoztathatja szerencsére.
2019. márc. 4. 06:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Kevin-es vagyok.

Soha nem fogunk Magyarországon elni, itt ahol élünk, meg csak egy sima átlagos név, semmi hátránya nem lesz ✌🏻

2019. márc. 4. 08:10
 18/25 anonim ***** válasza:

18-25 év múlva annyi extrém név lesz és a szintén extrém nevű gyerekek anyukái lesznek a HR-esek.

Párválasztásnál se fog feltűnni egy Elzának a Kevin extrém neve.

Mi a családnak nem mondtuk el mi lesz a neve. A Férjem viszont kiakadt, hogy a Gedeon listára került.

2019. márc. 4. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Van Kevin nevű ismerős, annyira távol van a cigánytól, mint Makó Jeruzsálemtől. Gyönyörű menyasszonya van, egyetemi diplomája, nagyon jó állása. Az égvilágon soha nem érte hátrány. Utolsó, az Elzával mire gondoltál? Ezt a nevet tervezzük adni a lányunknak, kíváncsi vagyok a veleményedre.
2019. márc. 4. 09:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Igazából esélyünk se volt bármilyen konkrétumot mondani a családnak, mert amint bejelentettük, hogy babát várunk, a következő jó másfél óra arról szólt, hogy egymást túlkiabálva szidtak egyes neveket, hogy hogyan ne hívják majd a babát. Ezek legtöbbje egyébként teljesen normális hétköznapi név volt, majd egy ponton apósom benyögte, hogy XY biztosan ne legyen, mert fúj, az milyen, majd még pofákat is vágott hozzá. Mondtam neki, hogy nagyon kedves, de a bátyámat is így hívják, nekem tetszik a név és amúgy is listás volt nálunk, hogy ha fiú lesz, akkor így hívják majd. Majd elismételte, hogy ne, mert fúj és megint pofavágás.

Akkor eldöntöttük, hogy születésig nem mondjuk meg a gyerek nevét senkinek, így nincs vita, utólag meg lehet beletörődni, hogy ez van.

2019. márc. 4. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!