Mi volt az a (baba) név, aminek hallatán felhördült a család, ismerősök?
Az első gyereknél nagy izgalomban volt a családunk, és mindenki tippeket adott, mi legyen a gyerek neve. Persze mindenki a saját ötletét tartotta a legjobbnak, és már- már sertodes volt a dologból. Mi már döntöttünk, hogy Máté lesz, de persze ez senkinek sem tetszett. Ekkor egy családi összejövetelen közöltük, hogy kérvényeztük a Voldemort nevet, mert tényleg snassz a Máté...
Döbbenetes csend lett, majd hetekig győzködtek minket, milyen jó név lenne a Máté. 😂
Évekkel később vallottuk be, hogy semmilyen kérvény nem volt.😉
Amikor szegény nagymamám (isten nyugosztalja a drágámat) egyfolytában a nevekkel bombázott. Már nagyon besokalltam, így megmondtam neki hogy megvan az ikrek neve Mama, nem kell tovább ötletelni.
A kislány Tittina, a kisfiú Balambér lesz és nincs vita! Szegény jól le is fagyott és bizonygatta hogy ez nem lehet, én szórakozom. Pár napig hagytam gondolkozni, addig se bombázott nevekkel. :D
(Természetesen nem csesztünk így a gyerekekkel, más neveket viselnek:D)
Azért volt jó pár ami nekem nagyon tetszett, tetszik de mindenki lebeszelt róla ( ez nem érdekelt volna de a férjemet se lehetett rabeszelni semmi extra névre).
Első gyereknél Kadosa Radovan Bogdán Lázár és Illés nevek pattantak le.
A lányunknal a Rea Alea Arven Vita Veda és Edua ezekről hallani se akart senki.
Úgyhogy teljesen szokványos mindennapi neveket kaptak a gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!