Válás esetén hogy alakultak a láthatások? Mindig ott voltatok a babával?
7 hónapos a kislányunk, januárban beadom a válópert. Attól, mert köztünk ez már nem működik a férjemmel, a lányomat az apjától nem akarom elvenni, tiltani. Viszont ugye még picike, és gondolom a láthatások sem úgy zajlanak egy baba esetében, mint mondjuk egy óvodás, iskolás gyereknél.
Meddig van az, hogy anyuka is ott van a láthatásokon?
Elvileg 3 éves kor alatt nem szokták elvinni, de ahány bíró, annyi féle. Van aki a pár hónaposra is kimondja, hogy 1-2 órára elvihetik adott napokon. Mondjuk személy szerint én ennek sok értelmét nem látom. Apa elcibálja a babát vasárnap délután 2 órára magához? Pláne ha még az is bejátszik, hogy szopna a baba.
Te tudod milyen a férjed. Ha rendes, akkor a helyedben nem hagynám a döntést a bíróságra, egyezzetek meg ti magatok. Ráadásul ha a pasi a gyerekkel jó fej, akkor feltétlenül ott sem kell lenned, meglátogat benneteket, elugrasz közben boltba, vagy elviszi sétálni. Nem kell feltétlenül őrizni őket.
", hogy akkor megélhetés kérdése"
itt én is megbeszélést,megegyezést akartam írni:D
Alapesetben soha nincs ott ah anya a láthatáson. Ha felügyelt láthatást itelnek meg, akkor csaladvedelmiszolgalat biztositja a helyet es a felugyeletet.
Épeszű felnott emberek amugy meg képesek megbeszélni a dolgokat. Apuka pl bármikor foghatja és viheti a gyereket, aynuka meg marad otthon a fenéken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!