Hogy alakultak az első éjszakák?
a nagy a saját szobájában maradt. a kicsit beraktuk a hálóba, ahol van egy nagy ágy, mi meg kiköltöztünk a nappaliba a kanapéra..
az első pár napban a picinél aludtam hogy magunkra csukhassam az ajtót, és ha sír minél gyorsabban ott legyek, hogy ne ébrrssze a nagyot. a férjem kelt.a nagyhoz ha az mégis megébredt, én meg a picihez 3 óránként. de nem nagyon ebredt a nagy mert azert nem sirt orakig, estenkent volt egy ket hasfajos gorcs, de a 20.00-24.00 az pont egy olyan idoszak a nagy lanyomnal amikor agyuval se lehet ebreszteni.így ment az első 2 hónap, aztán visszabújtam a férjem mellé, a pici elég rossz alvó, az első fél évben 4-5szor kelt éjjelente, de a nagyobb soha nem kelt fel rá, csak hajnalban. akkor átjött a mi ágyunkba és aludt tovább. most fél éves a pici, kivittuk az agyat a naplaliba, visszakoltoztunk a halonkba, most mar csak 2szer haromszor kel, de cumival visszaalszik, nem sir nagyon ejjel igy mindenki jol alszik. 2 ev van koztuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!