Akiknél 1,5-2 év körüli gyerek szobájába került rögtön a kistestvér, azoknál hogyan alakultak az első éjszakák? Mennyi idő után szoktak egymáshoz a gyerkőcök, nem ébredtek fel egymás sírására/kelésére stb?
én 3 okból nem raknám őket össze egyből.
egyik, hogy a nagy ne kelljen fel azért, mert tesója van, 2., hogy nekem se kelljen éjszaka bolyonganom 10x- azért az első 4-5 hét, amikor 2 óránként 1 órán keresztül szopizik éjszaka, az iszonyatosan kimerítő úgy, hogy még mászkálni is kell, ráadásul a nagy miatt nappal se lehet pihenni :/
3. pedig nekem az nagy félelmem, hogy a nagy betesz valamit a kiságyba, pl, hogy megnyugtassa a kicsit és ebből baj lesz.
bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam
Köszi a válaszokat.
Igazából még a nagy is csak ritkán alussza át az éjszakát, uh ha arra várnék, hogy a kicsi is átaludja, akkor lehet már rég ovisok lennének. :)
Lehet nekem volt csak szerencsém, de a nagynál max 2szer kellett éjjel felkelnem, uh még naívan ezzel tervezek a másodiknál is.
Bevallom nem vagyok egy szobában/ágyban a kicsivel alvás párti, így mindenképp igyekeznék összeszoktatni őket már az elejétől, aztán persze ha katasztrofálisan alakulnak az éjszakák, akkor lépni fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!