Mendy1025 kérdése:
Lelkiismeretfurdalással hogy álltok?
Figyelt kérdés
17 hónapos a kisfiam,és eddig nem nagyon jutottam el odáig,hogy kicsit apukára hagyjam,és elmenjek pár órára.Nem is igazán akartam.Most a barátnőm hazajött külföldről,mert ott dolgozik,és este elhívott kicsit csavarogni,beszélgetni,ilyenek.Pár órára.Ha elaludt babám,utána mennénk.De olyan lelkiismeretfurdalásom van már most,hogy itthon hagyom.Tudom,hogy nem rossz helyen lesz,meghogy úgyis alszik meg stb.,de nem vagyok hozzászokva:))))Nálatok volt ilyen? Ilyenkor normális dolog,hogy így érzem?Tudom,már nem kisbaba,meghogy nem az anyja szoknyája mellett a helye,de akkor is ezt érzem.Köszi a válaszokat!2010. júl. 2. 13:11
11/11 anonim válasza:
Ja! A lelkiismeretfurdalás természetes dolog, én mindig azzal győzködtem magam az elején, hogy nem csak én vagyok a gyerek számára fontos, egy családba született, szereti mindenki, és ő is szereti, illetve szeretni fogja őket. És ez eddig így is volt, remélem marad is, bármelyik családtagra rá merném bízni, ha alszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!