Hogy álltok a hisztivel, akarattal 2,5 éves gyermekes anyukák?
Figyelt kérdés
És hogyan kezelitek a hisztit,akaratot2011. júl. 11. 14:29
1/2 anonim válasza:
Á, én már kész vagyok... 33 hónaposom teljes káoszt művel sokszor. Próbálom olyankor nem észre venni a h.lyeségeit,mert ha épp nem r.nyál akkor nagyon értelmes. De ha bedurcázik,akkor vége mindennek. Ráadásul most hoztuk haza a kistestvérét. Egy kicsit sok ez egyszerre....
2/2 anonim válasza:
Nalunk jol bevalt modszer volt hogy ha hiszti volt vagy nem csinalta amit mondtam akkor elvettem a kedvenc pluss alatkajat. Nagyon ritkan kell a jatekot is osszeszednem utana. Kicsit valtozott azota a hiszti, miota jott a testverke (1honapos)azota egyfolytaban szerepel, hisztizik.. most is szot fogad, lecsitul hiszti utan csak kicsit tobbszor kell elmondani egy dolgot..
Nekem aval van szerencsem hogy van nagyon kedvenc pluss allatkaja amivel alszik igy barmit kepes megtenni azert hogy ne vegyem el vagy hogy visszakapja, tehat meg a hisztit is nyomban abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!