20 hós körüli babák anyukái! Hogy álltok a szoba tisztasággal?
Igen igazad van!Valóban azt mondják,hogy nyáron jobb elkezdeni,de ha még éretlen hozzá....hiába van nyár.Az én fiam decemberben lesz 2 éves,de akkor sem kezdem el most,mert nincs értelme.
második voltam.
Ezt nem fogod tudni erőltetni, és nem is szabad. Akkor érett, ha tud szólni valahogy, ha jelzi, hogy kell neki, illetve ha vissza tudja tartani. Az, hogy néha éppen oda sikerül neki, amikor te ráülteted, az nem szobatisztaság. Az csak véletlen, és nem tudatos.
22 hónapos lesz kisfiam, és sehogy nem állunk vele. Ha bugyit adok rá pelus helyett, abba megy minden, pisi-kaki egyaránt. Ha nem adok rá semmit, akkor visszatartja a pisit egy ideig, majd ahol éppen nagyon kell már neki, ott csurgat. Viszont kaki után általában szól, hogy cseréljünk pelust. Kétszer már sikerült vécébe pisilnie, de az véletlen volt. Ha én kérem, hogy üljön rá, pisiljen, akkor látszik, hogy nyom, erőlködik, majd közli, hogy NEM MEGY. :)
Én a bölcsitől várom a megoldást, ott csak fog menni majd a többiek után..
tényleg nem szabad erőltetni!!
a lányom januári tehát télen amikor betöltötte a kettőt én se foglalkoztam vele de nem is volt még érett rá!most már viszont sokszor ráül a bilire,vagy wc-re.van amikor maga kéri a bilit.de még sokszor a szőnyegre megy.viszont amikor odapisil a a szőnyegre közli.akkor is szól ha apelusba pisil hogy bepisilt.
szóval ő már kezdi érteni a dolgot.szerintem az éven már biztos sikerül neki leszokni a pelusról.
te se aggódj van olyan gyerek akinek hetek alatt sikerül van olyan akinek több idő kell.
mindenki másban ügyes.az enyém abban ügyes hogy már folyékonyan beszél több hónapja.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!