Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20 hós körüli babák anyukái!...

20 hós körüli babák anyukái! Hogy álltok a szoba tisztasággal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én fiam 21 hónapos és már egy ideje próbálkozunk. Kényszeríteni szeritnem sem szabad, viszont ha mutat hajlandóságot arra, hogy ráüljön a bilire, wc-re, akkor igen is próbálkozni kell. Épp tegnap kaptam meg anyóstól is, hogy minek próbálkozni, két éves kor előtt felesleges. Szerintem meg igen is nem felesleges, ha egy nap kétszer jelzi csak, hogy pisiljünk a wc-be, akkor már az is haladás, nem fogom "visszaszoktatni" senki kedvéért. Valószínű többször is jelezné, de még nem igen beszél, csak szavakat mond, de pl. a pancsolóba se pisil bele soha, hanem ha kiszállunk akkor utána pisiltetjük meg. A fürdőkádból is kikéreckedik, mert tudja, oda nem pisilünk. Én ennek is örülök....
2011. júl. 22. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:

első

Az én lányom tavyl szeptember elején volt 1,5 éves, hiába próbálékoztam előtte nyáron, nem is akart hallani bilről. Tényleg meg kellett érnie rá

2011. júl. 22. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:

22 hónapos lesz hétfőn a fiam. Bő 2 hónapja bilizik.

Nappal egyáltalán nincs rajta pelus, sem alváshoz, sem ha megyünk valahova. Csak az esti alváshoz kap pelust.

Nem beszél. Nappal itthon nincs rajta semmi, így akkor megy bilizni, amikor érzi, hogy kell valami neki. Ha meg játszón vagyunk, akkor meg húzogatja a nadrágját, és akkor megyünk lepisilni a füvet. Ébredés után meg rögtön megy pisilni, már igencsak ágaskodik a kukac (3 órát is alszik délben, akkor sem pisil be). Semmit sem erőltettem, nem én ültettem a bilire. Első nap még pisilt minden hova, 2. nap este sikerült a bilibe pisilnie (mindig magyaráztam, hogy nem a földre pisilünk, hanem a bilibe). Annyira megtetszett neki a dicséret, hogy azóta is mindig megtapsolja magát, ha produkál valamit. Nagyon édes.

2011. júl. 22. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
22 hós lesz a fiam, nem állunk vele sehogy. Még nem érett rá. Eddig 2x próbálkoztam levenni róla a pelust, egyszer sem szólt, simán bepisilt. Úgyhogy várok még vele. (Kicsit csodálkoztam egyébként, hogy egy korábbi "Miket csinál 21 hónapos gyereketek" kérdésre olyan sokat írták a szobatisztaságot.)
2011. júl. 22. 11:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 23. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!