Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy anyafüggő, matrica 1...

Egy anyafüggő, matrica 1 évest hogy kéne bölcsibe szoktatni? (egész napra)

Figyelt kérdés

A lányom most lesz 1 éves, még mindig az van, hogyha nem az ölemben van, vagy nem ér valamelyik testrésze hozzám, azonnal ordít. Születése óta ilyen, már a kórházban is csak akkor nyugodott meg, ha nálam volt. Az elején mindenki mondta, hogy "majd jobb lesz idővel", hát őszintén, szerintem rosszabb lett. Már megszoktam igazából, rengeteg mindent próbáltam/próbáltunk, voltam vele szakorvosnál is, semmit nem találtak. Azt mondják, ilyen a természete.

A másik probléma, hogy a változást is nehezen viseli, itthon érzi csak jól magát. Ezért is félek a bölcsitől... Hogy ott lesz egy idegen helyen reggeltől délutánig, és nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz el nélkülem, mikor arra sem emlékszem, mikor voltam utoljára egyedül wc-n, vagy mikor ettem úgy, hogy nem ült az ölemben.

2019. febr. 18. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok. Csak érdekelne miért lettem totál lepontozva... Ugyanazt írtam, mint az utolsó, hogy még a bölcsi előtt próbálja fokozatosan szoktatni. Szerintem meg inkább az hülyeség, hogy szegény kérdezőn lógjon csak a gyerek napi 24-ben, mert az az igénye. Ilyen nincs. Ha egyszer muszáj beadni, akkor ez van. Egyedülállóként meg nem fogja ezt bírni sokáig, hogy a gyerek állandóan rajta csüng. Már nem egy 2-3 hónaposról van szó! Fokozatosan le kellene már válnia annyira, hogy élni tudjon az anyuka mellette. Nem foroghat az élete ennyire csak a gyereke körül. Amiket a kérdező írt, ebben a korban már túlzás. De nekem mindegy, csak sajnálom őket, mert ez egyiküknek sem jó. Az, hogy "lehet" hogy gyorsan beszokik, az tényleg hasznosabb válasz...
2019. febr. 19. 06:50
 12/12 anonim válasza:
Szia, jajj ne aggodj ezen.... skandinaviaba 1evtol mennek vissza az anyukak dolgozni es a babak a bolcsibe, itt ez a normalis, van olyan orszag ahok felev utan sot Amerikaba 6hetet lehet az anyuka a babajaval es aztan megy vissza dolgozni kameran nezheti a babajat ott egy fore van 3 baba.. szoval nalunk is kell visszamenni dolgozni 1evtol ez van a babak megszokjak sot eljatszanak a babakkal stb
2019. febr. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!