Egy anyafüggő, matrica 1 évest hogy kéne bölcsibe szoktatni? (egész napra)
A lányom most lesz 1 éves, még mindig az van, hogyha nem az ölemben van, vagy nem ér valamelyik testrésze hozzám, azonnal ordít. Születése óta ilyen, már a kórházban is csak akkor nyugodott meg, ha nálam volt. Az elején mindenki mondta, hogy "majd jobb lesz idővel", hát őszintén, szerintem rosszabb lett. Már megszoktam igazából, rengeteg mindent próbáltam/próbáltunk, voltam vele szakorvosnál is, semmit nem találtak. Azt mondják, ilyen a természete.
A másik probléma, hogy a változást is nehezen viseli, itthon érzi csak jól magát. Ezért is félek a bölcsitől... Hogy ott lesz egy idegen helyen reggeltől délutánig, és nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz el nélkülem, mikor arra sem emlékszem, mikor voltam utoljára egyedül wc-n, vagy mikor ettem úgy, hogy nem ült az ölemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!