Miért raknak az autóra "baby on the board" matricát? Mit
várnak tőle?
Figyelt kérdés
A magyar utakon mindenki megy mint az őrült... vagy most mert gyerek van benne, akkor inkább ne ebbe menjenek bele, hanem amelyikben felnőttek ülnek? Az "jobb"?
Ez egy felhívás, hogy ne csak ne menj bele, de lehetőleg vészfékezésre se késztesd, mert szegény kölyök hamarabb "kitöri a nyakát" még megfelelő "védelmi" rendszerben is, mint egy felnőtt.
2015. ápr. 22. 16:49
2/10 anonim válasza:
Ez amolyan "ne gyere a seggembe, mert ha satut nyomok belém jössz, akkor szét verem a fejedet, ha baja lesz a gyereknek!" matrica.
2015. ápr. 22. 16:50
3/10 anonim válasza:
Egyrészt előttem leírták, másrészt ha baleset van akkor a gyereket kezdik el először keresni.
2015. ápr. 22. 16:58
4/10 anonim válasza:
A 2.válaszon besírtam.
3 gyerekünk van.volt idő mikor volt ilyen matrica a kocsin.azt vettem észre a kamion pl.4-5 méterre áll csak meg mögöttem.a busz sem jön rá az emberre 3 cm re..
2015. ápr. 22. 17:07
5/10 anonim válasza:
nekunk olyan van, ami villog is,- éjjel nagyon sokat jottunk a gyerekkel, sztem hasznos volt, egybol lehetett látni, hogy "valami" van, 1500 km re lakunk Budapesttol és igy igaz, nem jonnek ugy az ember seg.gébe és elnézobbek, ha pl. a fekvorendort 20-al kozelited meg és nem átszáguldasz rajta gyerek nélkul (kulonben ledudálnak az utrol)
2015. ápr. 22. 17:20
6/10 anonim válasza:
Második válaszoló, nagy király vagy! :D
A matrica lényege a fokozott elővigyázatosság! Hogy nem állnak a seggedbe...stb. Egyébként baleset szempontjából mindegy hogy kint van-e, mert nyilván nem szórakozásból koccanunk a másiknak, így megválogatni sincs időnk hogy kinek megyünk neki!
2015. ápr. 22. 17:49
7/10 anonim válasza:
Sokkal jobban odafigyelnek "ránk"
2015. ápr. 22. 18:46
8/10 anonim válasza:
7-es vagyok. A mondat fele lemaradt:)
Tehát sokkal jobban odafigyelnek,én ezt vettem észre. Na nem mindenki vannak ám parasztok...
Érdekes mód ösztönösen mi is jobban figyelünk azokra az autósokra ahol meglátjuk a matricát miszerint gyermek van az autóban. Na nem mintha amúgy nem figyelnénk oda,csak nem tudom,tényleg ösztönös:)
2015. ápr. 22. 18:48
9/10 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a kezdő jogsis is kiteszi a T-betűt, figyelmezteti a többi autóst egy olyan információra, ami nincs kiírva a homlokára. Pl ha egy anyuka gyerekkel a hátsó ülésen rossz sávba sorol be, és visszamegy a sajátjába, akkor talán a kopasz audis is elnézőbb kicsit, és nem szorítja le az útról/nem húzza le az ablakot és küldi el a k. anyjába a gyerek előtt, vagy ahogy fentebb már írták, nem állnak a seg.gébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!