20-26 hónap körüli extra matrica gyereked hogy viselte mikor szültél, és 3 napig nem voltál otthon?
Gondolom "nagyon ragaszkodó" akar lenni...
Előtte szoktasd a hiányodhoz, ne hirtelen tűnj el 3 napra. Ráadásul lehet búcsú nélkül, ha pl éjjel indul meg a szülés...
Ki lesz vele? Apa, vagy mama? Velük mennyire van el?
Az extra matrica gyerekem hál istennek a legkisebb... :)
De a kellően önállónak hitt 21 hónaposom teljesen megkergült, amíg én a kórházban voltam a kicsivel. Korababa lett, a 3 nap elteltével én estére hazajöhettem a kórházból, de napközben 2 hétig jártam be szoptatni a babát. Napközben a nagyobb a mamával volt, este meg hazajött, és az esti rutint én csináltam volna, ha hagyta volna. De nem hagyta. Ellökött, hisztizett, nem nyúlhattam hozzá. Az apja etette, fürdette, fektette, én 2 méternél közelebb nem mehettem hozzá. Kiborító volt... Aztán hazahoztuk a kicsit a kórházból, és mintha elvágták volna. Nagyon megkönnyebbültem. :)))
Hát úgy, hogy hiszti ide vagy oda még a szülés előtt! elmész 2-3 órákra. Addig leadod a nagyinak, apának, stb.
Jobb, ha megtanulja, hogy nem lehetsz mindig ugrásra kész - elsősorban a TE érdekedben, mert ha ott lesz az újszülött, neked esélyed sem lesz non-stop és azonnal teljesíteni a nagyobbik kívánalmait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!