Szerintetek melyik jó fürdető?
Figyelt kérdés
A kislányom kipattogot a Johnsonstól meg a Babylove szenzitívestől is. Most vissza álltunk a gyógyszertárira.2019. febr. 17. 23:57
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én írtam a Gabit,és igen,az is drogériás. Itt az oldalon sajnos mindig lesznek olyanok,akik vmiért leszólják a másikat.
Mindenkinek szíve joga eldönteni,h milyen szereket használ gyermeke bőrének ápolására.
Én személy szerint az elfogadható ára miatt írtam a Gabit,mert nekünk bevált. Az én kisfiam is elég érzékeny bőrű.
Popsikrémből Weledásat használunk,ez natúr termék,75g 2300Ft a Müllerben,de több,mint egy hónapig elég egy tubussal. Én azért is szeretem,mert a tubusos higiénikusabb,mint a dobozos. Létezik Weleda fürdető,sampon,olaj,de az már az árát is figyelembe véve nem olyan gazdaságos,mint a popsikrém.
Remélem,a babád bőre mihamarabb rendbe fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!