Meddig használatátok a patikai dolgokat? Fürdető Popsikrém, Baba olaj, hintőpor, vitaminok?!
Olajat, hintőport sosem.
Fürdetőt, popsikrémet 1 hónapig, aztán utánaolvastam milyen káros anyag van benne így átváltottam természetes szerekre.
Gyógyszertári popsikrémet egyik gyerekkel se használtam.
Olajat első gyerekkel vagy 2 hétig. Nagyon száraz, hámló bőre volt és a háziorvos mondta, hogy olajozzam.
Fürdetőt 1. gyereknél sokáig. Fél évesen próbáltam egy drogériait de kiütéses volt, aztán egy másik drogériait amitől száraz lett a bőre. 10-11 hónapos kortól la roshe posay, ezt meg most 3 évesen megpróbálom neogranormonra cserélni.
A kicsinél soha semmilyen gyógyszertári dolgot nem használtam. La roshe posay volt neki is, most 14 hónapos, nála is megpróbáljuk a neogranormont fürdéshez.
D vitamint mindkét gyerek kapja még mindig.
Konakiont talán 1-et kaptak tőlem, de már a kórházban kaptak tápszeres pótlást és cumizavarosak lettek pár hetes korban. Így nem kellett tovább adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!