2 éves kislány combhajlata kipállott a pelustól, melegtől. Mitől múlik el? Hintőpor, vazelin?!
Azzal, amit egy BŐRGYÓGYÁSZ ad neki.
Emberkísérlet a gyereken?!
Ja, akkor tedd azt, amit az orvos tanácsolt. Várd meg, míg leszokik, hadd kínlódjon, míg a végén már nem lesz rajta bőr. Láttam már ilyet.
Magad is írod, hogy az a baj,'hogy nem szellőzik...
Az orvos nem tanácsolta ezt, ezt én kérdeztem. Gondolom akkor mivel már nem lesz pelus, nem fülled..
De ha meg nem sudocremezem, nem védi semmi a börét pisi-kakitól.
Elviszem dokihoz mindenképp. Egyszer már jobb volt, de aztán ismét rosszabb. És utolsónak írom, azt tudom hogy kipállás, azt kérdeztem sterintetek mit tegyek rá.. krémet, hintőport?! A kérdést pedig azért tettem fel, hátha valaki már járt így! Leirja a tapasztalatát.. nem pedig okoskodó, lenéző kommentek miatt..
Ilyenkor kell a kamillás hintőpor ami gyulladás csökkentő és szárít. A zsíros krémtől még gyulladtabb lesz neki.
Fürdés után hintőporozd be kicsit legyen levegőn utánna pelusozd be.
Esetleg bephanten+ is jó mert vízes, szárít fertőtlenít.
Vagy hintőpor (napi egyszer)
Vagy gyogyszertári kevert krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!