Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves kislány combhajlata...

2 éves kislány combhajlata kipállott a pelustól, melegtől. Mitől múlik el? Hintőpor, vazelin?!

Figyelt kérdés
2 éves kislány combhajlata kipállott a pelustól, nem piros és nem is viszket neki, Sudocremmel kenem és mintha hámlana, de sajnos nem múlik. Ez a helyzet a fenékparton is, ahol összeér a kis feneke. Gondolom a krémtöl ahogy összeragad, nem tud szellőzni rendesen. Kentem már körömvirágkrémmel, sheavajjal, de még rosszabb lett. Mivel kenjem hogy végre meggyógyuljon? Vagy majd csak a pelus leszokással múlik el?!

2017. jún. 7. 22:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%

Azzal, amit egy BŐRGYÓGYÁSZ ad neki.

Emberkísérlet a gyereken?!

2017. jún. 7. 22:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Gyerekorvos is megnézte, nem gomba. Ő javasolta a körömvirágkrémet. Nem emberkísérlet.. ha normális választ nem tudsz írni, minek válaszolsz?!
2017. jún. 7. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Hintőpor...
2017. jún. 7. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Én hintőport tuti nem kennék rá, az szárít.
2017. jún. 7. 22:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 Tehát felszívja azt a nedvességet, ami miatt befülled. Persze lehet zsíros krémekkel is próbálkozni, csak az még jobban bedunsztolja és nem lesz túl eredményes.
2017. jún. 7. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
itt egy csomó okosnak képzelt ember van, de néhányan sokadik gyerek után is hülyék! ne hallgass itt akárkire. az orvosra hallgass inkább, házi praktika meg egyéb nem segít. majd leszokik róla. vidd el vissza orvoshoz!
2017. jún. 7. 23:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, akkor tedd azt, amit az orvos tanácsolt. Várd meg, míg leszokik, hadd kínlódjon, míg a végén már nem lesz rajta bőr. Láttam már ilyet.

Magad is írod, hogy az a baj,'hogy nem szellőzik...

2017. jún. 7. 23:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Az orvos nem tanácsolta ezt, ezt én kérdeztem. Gondolom akkor mivel már nem lesz pelus, nem fülled..

De ha meg nem sudocremezem, nem védi semmi a börét pisi-kakitól.

Elviszem dokihoz mindenképp. Egyszer már jobb volt, de aztán ismét rosszabb. És utolsónak írom, azt tudom hogy kipállás, azt kérdeztem sterintetek mit tegyek rá.. krémet, hintőport?! A kérdést pedig azért tettem fel, hátha valaki már járt így! Leirja a tapasztalatát.. nem pedig okoskodó, lenéző kommentek miatt..

2017. jún. 7. 23:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor kell a kamillás hintőpor ami gyulladás csökkentő és szárít. A zsíros krémtől még gyulladtabb lesz neki.

Fürdés után hintőporozd be kicsit legyen levegőn utánna pelusozd be.

Esetleg bephanten+ is jó mert vízes, szárít fertőtlenít.

2017. jún. 7. 23:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy hintőpor (napi egyszer)

Vagy gyogyszertári kevert krém

2017. jún. 7. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!