Kislányomnak kiszárította a fürdető a nunusát, bekenhetem neogranormonnal? Csak 1-2 szer gondoltam, nehogy összzenövése legyen
Minden tisztába rakáskor be kell kenned. Előtte meg le kell törölnöd popsitörlővel, meg kiszedni a bent maradt krémet.
Nem értelek, eddig hogy csináltad? a védőnőtök nem mondta, hogy erre nagyon oda kell figyelni?
A neogranormon is szárít.
A nunust nem szabad fürdetővel mosni, elég a tiszta víz. Ha száraz a bőre, akkor egy kis tiszta babaolaj a legjobb, de a hüvely környékét kerüld el.
Mennyi idős és mivel fürdeted?
A víz nem elég érzékeny bőrűeknek sajnos. Kisebbik lányom (2 éves) ekcémás, neki a bőrgyógyász által felírt fürdetőt használom, testápolóval.
Nagyobbiknak volt kisajak összenövése - ez nem csak városi legenda.. aki hajlamos rá, annál pl. a neogranormon fokozattabban előhozza - neki mindegy volt mivel kentem, pár havonta mindig összehámosodott. Most már ovis, nagyjából kinőtte.
Ha pelenkás a lányod, akkor használd a popsikenőcsöt. Ha nem az és eddig nem volt összenövése, szerintem kicsi az esélye, hogy most lesz. Ne kerüljön be a kisajkakhoz (ez ugye pelenkás gyereknél nem annyira kivitelezhető.)
Ha nem múlik pár nal alatt el, akkor én bőrgyógyásznak mutatnám meg.
Ne. Se Neogranormonnal, se Sudocremmel. Zsírosak nehezen lemoshatóak, ezért nem szellőzik alatta a bőre és lemosáskor még rosszabb is lesz :(
Bepanthen Plus vizes, inkább azt használd rá.
A neogranormonban már nincs hormontartalom. (20-30 éve még volt!)
Én Sudocremet használok vékonyan, ha ki van száradva a lányaimnál.
Az összenövés (inkább összetapadás!) meg nem ettől függ.
Nekem is volt kislány koromban és mind a négy lányomnak szintén. Nem is egyszer hanem fejenként 3-4x.
A sebészdokink szerint nem lehet megelőzni semmivel. (Ő szokta ambulánsan szétválasztani) Kisiskolás korig elő-előfordul sajna.
Off: nem tudom miért lenne városi legenda, kb. annyira gyakorimint fiúknál a letapadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!