Kislányomnak kiszárította a fürdető a nunusát, bekenhetem neogranormonnal? Csak 1-2 szer gondoltam, nehogy összzenövése legyen
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 13:16
11/14 anonim válasza:
9 az én környezetemben senkinek nem volt ilyen összenövés, fiúknál meg minden másodiknak letapad.
Kérdezö!
Nyilván nem a kisajkait kenem, és kötve hiszem, hogy ott lenne kiszáradva, a nagyajkakat szabad bekenni.
Törlőkendőből is van nagyon jó, pl.: cot one, rosssmann sensitive, ezeknek nagyon jó összetételük van, vagy veszel textil törlőkendőt és bevizezed.
12/14 anonim válasza:
Kedves 11!
A te környezeted egy igen kicsi minta még akkor is ha 30 családot ismersz, vagy akár ötvenet.
Ez meg egy intim dolog, az ember nem meséli a szomszédnak, hogy éppen milyen beavatkozásra megy, én pl. még a tesómnak sem.
A sebésznek inkább hiszek, ő napi szinten orvosolja ezeket az eseteket.
13/14 anonim válasza:
Eddig en sem tudtam rola es senkisem hivta fel a figyelm ra,a kislanyomnak osszetapadasa volt...es eleg gyakori a gyereknogyogyasz szerint..nem is ertem miert nem hivjak fel erre a figyelmet bezzeg a kisfiuknal igen..
14/14 anonim válasza:
#3, nem népi hiedelem, mi is így jártunk a kislányommal. Az mondjuk nem tuti, hogy a krémtől (mi sudo-t használtunk), mert az első eset után nem kenjük, csak ha piros a feneke, az meg nagyon ritka - de azóta is előfordult, 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!