Himalaya Herbals baba kozmetikumairól vélemény?
Figyelt kérdés
Jonsos babytől kipattogott a kisbabám bőre így a felnőtt kozmetikumokból ítélve vettem himalaya fürdetőt és hintőport.
Nektek bevált?
2018. ápr. 30. 21:06
1/5 anonim válasza:
Mi hasznalunk neha Himalayas furdetot es sampont, mar ujszulott kora ota es eddig nem volt meg semmi problemank vele. Tobb, mint egy eve hasznaljuk, en meg vagyok vele elegedve.
2/5 anonim válasza:
Mi a hintőport használjuk a születése óta, 1 éve. Meg vagyok vele elégedve, nem persegett ki sosem a kisfiam tőle.
3/5 anonim válasza:
A johnsons a legeosszabb választás volt. A sima felnőtt nem kisgyereknek való, egyrészt csipi a szemét, ha belemegy, másrészt én azokat az összetevőket magamra sem kenném, nem egy kisbabára. Ha megteheted, eucerin, la roche posayt vegyél neki. A la rochet mondjuk csak akkor ajánlom, ha nagyon érzékeny a bőre, mert egyébként szárít. Kérj gyógyszertárban mintát.
4/5 anonim válasza:
Utolsó voltam, most látom, hogy baba termékek. Viszont az eucerines részt továbbra is tartom, egy próbát megér.
5/5 anonim válasza:
A fürdetőt és a hintőport nem ismerem, de mindkét gyerekemnél a Himalaya Herbals Baby Soap-ot használtam fürdetésre kezdetektől. Nagyon elégedett vagyok,nagyon bevált,nem száritotta a bőrüket és semmi más gondot sem okozott. Johnsont, Gabit és társait messziről kerülöm,még én is viszketek azoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!