Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikre lesz szükségem a szülést...

Mikre lesz szükségem a szülést követően a babához?

Figyelt kérdés
Még messze vagyok a szüléstől, de már szeretném megtervezni, hogy mit, mikor, mennyiért, (hol) veszünk majd. Gondolok itt mindenre, amikre szüksége lehet a babának kb. 5 hónapos koráig legalább, és az anyukának. Pl. gyermekruhák, babakocsi, stb stb. Ha lehet, mindent írjatok listába, mert semmit nem szeretnék kifelejteni. :D Ja és téli baba lesz.
2010. júl. 1. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A popsiját muszáj leszel kenegetni, m kicsípi a pisi meg a kaki, hiába élünk a tökéletes pelenka korában. De persze én se kenem nyakra-főre. Csakis mértékkel. Rá is van írva, h vékonyan kell. Fürdés után, kaki után, meg ha látom, h teljesen lekopott.

A fürdető tőled függ. Én azért szeretem, m szerintem finomabb illata van tőle, mint anélkül. Persze anélkül is imádom szagizni.

Ja, és még valami kiegészítő:

Babé-s koszmó elleni sampon. Ha meglátod csak a gyanúját is, azonnal szerezd be. Addig fölösleges, m nem olcsó(2e párszáz), de csodákat tesz. 1-2 nap, és semmi nyoma a koszmónak, ami egyébként eléggé megtudja keseríteni a mindennapokat, és szinte minden babánál előjön. Az olaj semmit se ér. Csak ragad tőle a buksija. V

2010. júl. 2. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A sima víz száríthatja a baba bőrét, a gyógyszertári fürdetőkrém olcsó is, illatmentes és tényleg jó a babák bőrének.

Hintőpör, popsikenőcs szintén kell, ahogy az előttem válaszoló is írta. Nem nyakra főre, nem is mindig, de arra bármikor szükség lehet. (Abból is jó a gyógyszertári, bár annak van némi illata, én a Sudokrémet jobban szeretem.) Vagy Bepanten - ezt szerintem ajánlatos otthon tartani, mert ha netán kisebesedne a melled, arra is használható.

2010. júl. 2. 16:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Hmm, majd ezekee is ügyelek! Köszönöm a sok segítséget! :)
2010. júl. 2. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!