Ha sokat bukik a babám, tényleg segít a korai elválasztás?
Szia!
Az én kisfiam is tápszeres és nagyon sokat bukott. 3 és fél hósan kezdtük el a gyümiket , pár hétre rá pedig a főzeléket. A főzit tényleg nem nagyon bukta vissza. Viszont tápszerben létezik un. antirefluxos, kimondottan bukós babáknak. Ez sűrűbb állagú, mint a normál tápszer és nálunk ez is segített. Szerintem a 3- 3,5 hónapot mindenképp jó lenne megvárni, mielőtt tápszer mellett mást is adnál Neki. Legalábbis nekem a védőnőm és a doki is ezt mondta. Beszélj a gyerekorvossal erről, mert mindenkinek mást mond a dokija.:) Sok sikert és boldog babázást kívánok! ( Egyébként mi már 6,5 hósak vagyunk és mostanra már "kinőtte" a kisfiam a bukós hajlamát!Sajna néha igazán csak az idő segít.)
Köszi a választ! Már kipróbáltuk az antirefluxos tápszert is, sikertelenül. Sajnos, a dokimnak és a védőnőnek eltérő a véleménye. A védőnő szerint két hét múlva kezdhetnénk a gyümölcsökkel, mert neki is hasonló a tapasztalata a tiédhez. Tudom, hogy az idő is segít, de már szeretnénk túl lenni az állandó ruhacseréken (persze utál öltözni), hosszas büfizéseken. Van ismerősöm, aki nem is akarja fogni a kislányomat, mert folyton bukik!
Mindenesetre nem várok sokáig az elválasztással, persze attól is függ, Ő hogyan reagál majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!