Nem alszik napközben szinte semmit a 1,5hós kisbabám, normális ez?
Figyelt kérdés
napközben nem alszik a babámcsak nyüglődik szegényem. mikor meleg van,mikor hüvös volt akkor is.a kiságyában egyáltalán nem marad meg. a karomban elalszik, beteszem a nagyágyba, vagy a babakocsijába de max fél ora és fent van ujra.délutánra már eléggé fáradt, látom h azért nyűgös.sétákon is majdnem végig nézelődik,de azért jobban elalszik mint bent. az éjszakár 2 napja alussza át(21-5,30ig). olvasom h mások babái minden etetés közt aszanak,meg be van állva a délelötti és du-i nagy alvás a nagyobbacskáknál.mi lesz igy velünk?én csinálok vmit rosszul?éhesnek nem éhes,pelus tiszta,nem tudom mi lehet az oka2010. júl. 1. 15:52
1/6 anonim válasza:
nincs még kialakulva a napirendje
egy napját ird fel hogy mit mikor ez alapján már a védőnő is tud segiteni -akár - de szerintem te is jobban átlátod hogy mi a nem jó
az jó hogy átalussza az éjszakát de a nappalai még ne legyenek ad hoc jellegüek legyen egy napirend hogy pl
ébredés
tisztábatétel tejci játék
alvás -akár séta közben is - ezalatt te bevásárolhatsz
hazaérve tizórai tejci
ebéd készités addig neki játék
ebéd neki tejci
játék majd alvás
du . levegőztetés v. újabb séta esetleg neked is pihi
uzsonna tejci
ilyesmi azért irtam oda hogy uzsonna meg ebéd hogy egyetek együtt szoptatás elött v. után és igy megszokja hogy sose fog egyedül enni miközbe majd kanalazod neki a pürét te is ehetsz vele együtt..
2/6 anonim válasza:
Ebben a korában az én fiam is cska a kezemben volt hajlandó aludni napközben. Ha leraktam, akkor felkelt. Most 7 hós, és ügyesen alszik napközben is az ágyában. Semmi gond, ez ki fog alakulni.
3/6 anonim válasza:
Jó az, amit az előző írt, csak ez sajnos nem egy 1,5 hós babának való napirend. Náluk nincs játék még, pont ez a gond, hogy "szórakoztatja" magát alvás helyett. Amúgy régóta csinálja? Mert az ilyen nagy melegekben az én kislányom sem alszik napközben szinte semmit. Most 3 hónapos, és volt már egy hónapja is ilyen meleg, szóval majdnem ugyan annyi idős volt, mint most a Te babád. Azt mondod, 2 napja alussza át az éjszakát. Nem éppen ennyi ideje nem alszik napközben? Mert akkor szerintem csak azért sikerül átaludnia, mert napközben nagyon melege van, és nem tudja kipihenni magát. Érdemes venni egy ventilátort, és kicsit mozgatni Neki a levegőt a szobában. Az én lányom imádja, bár én a kertbe is kitudom tenni. Ha Neked nincs ilyen lehetőség, akkor tényleg egy kis levegő mozgás, és talán javul a helyzet :) Amúgy az éjszakái lehet, hogy így maradnak, az én kislányom már 2,5 hete alszik éjjel :) Remélem segítettem! Jó babázást!
4/6 anonim válasza:
16:08 vagyok. *amit az első írt. Mikor elkezdtem a válaszom, még csak az első volt, így lett előző :)
5/6 anonim válasza:
Az en Pici Lanyom most 3 honapos, es ket hete kezdett el nappal is alukalni.... Elotte volt ugy, hogy csak fel orat aludt napkozben, ha tobbet az sem volt sok... en is irigykedve olvastam, hogy egy ekkora gyerkoc 14-18 orat alszik egy nap, hat a mieink nem :) De ne aggodj, ez nem baj!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
örülök akkor ha nincs olyan nagy baj,remélem beáll a napirend nála, én igyekszem kialakitani(2séta ugyanazon időben+a fürdés este stb)nem 2 napja csinálja ezt a pici, hanem kb mióta kijött a sárgaságból:)napközben nem egy nagy alvó:) de mivel nem látom rajta h nagy baj lenne, nem aggodom annyira.majd kialakul remélem,addig is nem jut időm igazán másra, mert vele kell foglalkoznom egész nap,de hát ezért kapom most a fizetést viccelődök mindig:D köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 2. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!