Mi a véleményetek arról, ha így öltöztetem a kislányomat a keresztelőjén?
Annyira tüneményes ruhácskákat lehet kapni olcsón, akár turiban (főleg angol turiban), akár Teszveszen, Vaterán. Én biztos nem tudnám megállni, hogy ne valami szép kis rucit adjak rá...
Egyébként biztos aranyos és szép az is, amit Te kitaláltál neki.
Köszönöm a válaszokat!
Először szoknyácskát akartam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna.Pontosabban csak egyet találtam, és az nem tetszett:)Holnap még egy bababoltba megnézem, ha ott sincs, akkor marad ez a kis nacis verzió.Vasárnap lesz a keresztelő, már nincs időm keresgélni:(Viszont a nadrág is csinos, mert csipke az alja, a pelerinnek is ilyen selyemszerű fodros a széle, szóval az összhatás az ünnepélyes.
Nekünk is nemsokára lesz a keresztelő. Én vettem egy fehér kisruhát akciósan. Cipőcskét adok rá, de még az sem biztos, mert olyan hosszú a szoknya alja, hogy a talpáig ér. Sapit tuti nem adok rá, csak egy kis babahajpántot, kisvirággal.
8 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!