Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiam nehezen alszik el, azt...

A fiam nehezen alszik el, azt szeretné ha mindíg kézben lenne. Hogyan szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
A fiam most még csak 4 hetes és az a problémánk,hogy mindíg űvölt ha leteszem.Szopik utána büfi meg minden elalszik és amint leteszem ujra üvölt.Próbáltam hogy nem vettem fel és úgy csitítgattam de hiába.Ő csak üvölt rendületlenűl.Adjatok tanácsot,mit csináljak!?
2010. jún. 30. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 6 hónapos koráig csak babakocsiban tudtuk elaltatni (a lakásban is). Nappal abban szunyókált, éjjel átraktuk a kiságyába. Ha felébredt, kezdtük előlről... Viszont ha megmozgattuk a babakocsit csak egy picit is, rögtön visszaaludt. Nekünk ennyit "megért a kényelmünk". Esetleg kipróbálhatjátok :)
2010. jún. 30. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

szia, nálunk az első 3 hónap iszonyú volt. csak kézben, ha letettem, egybl pattan t ki a szeme, sírt. aztán szép lassan megoldódott magától.

ma 18 hós, kap cicit elavás előtt, átalussza az éjjelt 16 hós kora óta.

csak nyugi, vedd fel ha sír, még picike, kellesz neki, hogy megnyugodjon, valószínűleg izgágább típus, ezért nem tud nyugoton aludni még, majd alakulni fog.

2010. jún. 30. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Hát igen, az első 3 hónap nálunk is elég rázós volt. Ha ébren volt, csak kézben volt el. Megtanultam porszívózni és főzni egy kézzel :) (másikban a gyerek). De utána egyre jobb lett minden.
2010. jún. 30. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyetek egy hintát, abba belerakod elringatja, majd ha elaludt fél óra múlva mikor már mèlyen alszik át lehet tenni a kuságyba és nem énred meg. Nekünk ez bevált, és a hinta később etetőszékként is nagyon jól bevált. Próbáld a hordozóba betenni és abban is eltudid ringatni majd átteszed ha jó mélyen bealudt. Énekelhetsz is neki!

Én szerettem ringatni most még lehet, később már majd nem marad meg az öleben mindig csak mászna menne majd, és visszasírid majd azt az idöszakot mikor még az öledben lehetett tartani nézni gyönyörködni benne csókolgatni. :)

2010. júl. 1. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:

utolsó! ez tetszik, gyönyörködni, csókolgatni.... az üvöltő, feszülő, vörös fejű kölköt. :))))

nálunk a hinta ugyan meg nem hatotta. csak ha kézben volt, ráztam akis fenekét, énekeltem, vagy mint írtam, a hangos zene. (utsó előtti vagyok).

mi most jutottunk el oda, hogy vége az állandó nyűglődésnek, és lehet csókolgatni, ő is ad már puszit, meg gyönyörködni benne. előette is nagyon szép volt, de én meg totál kimerült és fáradt a gyönyörködéshez. :))9

18 hós most .

2010. júl. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!