Mikor lesz 3 hónapos a gyerekem?
November 18-án született, vasárnap.
Február 3-án volt 12 hetes ami (3x4teljes hét ugye)
De Február 18.-án lesz a hónap forduló. Most akkor mikor tölti a három hónapot?
(Ezt terhesen sem értettem soha!)
Bocs, de ennyi ésszel gyereket nevelni... 1 hónap nem pont 4 hétből áll. Minden hónap 18-án van a hófordulótok. Szörprájz, a szülinapja is 18-án lesz, nem 52 hetes korában. ;)
Amúgy az én lányom is pont aznap született. :)
Én babám is 18.napon született.
Én úgy gondolom minden hónap 18.án plusz egy hónapos ...
Ehhez nem kell sok ész ne haragudj meg.
Kb 12.hétig számoltam a heteket én iss, utána minek? Valaki megkérdezi később,hogy mennyi idős a gyereked és majd azt mondod 48 hetes??
Az elején én is belekavarodtam sokszor, amikor még hetekben is számoltam :D
De igen, három hónapos nem akkor lesz, amikor 3x4 hetes, hanem az adott hónap adott napján.
Kicsit feldobtátok a napom, köszönöm:) Aranyos vagy kérdező:)
Egyébként ennél sokkal érdekesebb kérdés, hanem haragszol meg, hogy idepofátlankodom vele, hogy a TERHESSÉG alatt ki hogyan számolja, hogy hány hónapos terhes?
Pl. Aki 13 hetes, az már azt vallja magáról, hogy a negyedik hónapot kezdte (miközben ugye a baba maga csak 11 hetes)?
Én ezt mindig úgy számoltam, hogy amilyen napra ki voltam írva, onnan visszafelé, tehát pl. január 2-ára voltam kiírva, akkor 3. lett volna a 10. hónap kezdete, így december 3. a 9. hónap kezdete, és így tovább visszafelé, de ez aztán pláne nem stimmelt a terhességi hetekkel (mert azokkal ugye a világon semmi nem stimmel amúgy sem):)
Elnézést az OFF-ért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!