Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap 14 honapos gyerekem...

Tegnap 14 honapos gyerekem beverte a fejet,20 cm esett hatul utotte be a fejet, azonnal felallt de nem sirt, nem hanyt, eszik mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra, hogy ne idegeskedj. Naponta tízszer is meg fog ez történni.
2011. jún. 21. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Valóban nem kell túllaggódni 1-1 esést, mert szinte napi szinten elő fog fordulna az elkövetkezendő jópár hónapban. Azonban 1-1 nagyobb esés, főleg fej beütés után nem árt figyelni a gyereket. Ha keresztbe áll a szeme, vagy hányna, esetleg félrefelé menne, azonnal vidd dokihoz.
2011. jún. 21. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem másfél évesen vágódott hátra a 40-cm-es ágyról. Már le tudott mászni, de úgy döntött, hogy kiül a szélére, háttal, én meg pont kimentem a fogkeféjéért... Figyeltem a jeleket - mondjuk ez pont este történt, de szerencsére sem eszméletvesztés, sem hányás, semmilyen "furcsaság" nem volt. Egyébként pár hónappal azelőtt volt megröntgenezve a fejecskéje egy buszos koccanás miatt.

Most legutoljára (most 2 éves) az asztal élének vágódott neki állal - jól belilult. Pedig ott voltam mellette, csak már álmos volt, mamánál voltunk , ő meg csetlett-botlott. Esetleg hívd fel a gyerekdokit, ő megmondja, hogy be kell-e vinni, de sztem elég, ha figyeled a jeleket.

2011. jún. 21. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a megnyugtato valaszokat!
2011. jún. 21. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!