Miert van az h mostanban mindenki azt hangoztatja, hogy fel eves korig csak anyatej?
csak egy gondolat: nem az a természets, ha az ember józan ésszel belegondol, hogy a baba akkor érett egyéb étel befogadására, mint az anyatej, amikr van már elegendő mennyiségű foga, hogy rágjon. ui. a természetben nicnsenek pürésítve a dolgok, tehát csak a modern kor gyermeke tudja megenni ,amit neki pürésítenek. amúgy nem tudná megenni, mert nicns mivel megrágnia. ezért lehet, hogy habár teszem azt 4 vagy 6 hós kortól ajánlják a hozzátáplálás,tsok csecsemő ezzel nem törődik, és csak később kezd el mást is elfogadni, mint a folyékony táplálék. erről mit gondoltok?
nekem spec. a babám pont ezt csinálta, amíg nem volt fog,a nem kellett neki más, mint anyxatej. utána elkezdett magától enni.
Sajnos és sosem tudom, kinek higgyek: mikor ezt a választ olvasom, neki hiszek, mikor azt, akkor abban is van igazság. Csak az előzőhöz: akkor te azt mondod, hogy akkor kellene elkezdeni, amikor jön a babák foga? A gyerekorvosok (konkrétan kettő is mondta nálunk) szerint 6 hónapos kor előtt korai még a fogzás.... kérdésemre azt válaszolták 4 hónaposan, hogy nem sírhat a fogától... 5 hónaposan jött ki alul 2, aztán felül 2, most 7 hónpos. Akkor nekünk nem "gond", hogy elkezdtük a hozzátáplálást 5hónaposan? És akinek még 1 évesen nincs foga? Az csak anyatejet egyen még? Annyira különböznek ebben is a babák, hogy kinek mikor jönnek a fogai, hogy nincs két egyforma. Szóval ezért nem értem ezt a harmadik elméletet.
Anyatejes baba anyukája
igen. én pont azt mondom, hogy mivel mindenben különböznek a babák, ebben is. akinek 1 évesen jön, akkor egyen. az enyém pont egy évesen kezdett enni, láss csodát ,akkor kiött egyszerre 8 foga a meglévő kettő mellé. mindjárt megjött az étvágya. addig dhattam én neki bármit. csak cici és cici. hozzáteszem,. most 18 hós, 11 kiló és 83 cmkislány, kutya baja, eszik midnent. a vérképe is teljesen rendben van.
lehet hogy hülyeség ez az elmélet, én nem vagyok szakember, de a tapasztalatai alapján ez alakult ki bennem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!