Mi lesz a következménye ha nem gügyögök a babámnak?
Figyelt kérdés
Sokat beszélgetek vele,de nem elváltoztatott hangon,csak mosolyogva. Énekelek is neki, de nem grimaszolok,nem utánzok állathangokat, nem csattogok a nyelvemmel nem kukucskálok meg ilyenek. 3hós a kislányom,mindent tud amit ilyenkorra "kell" neki.2019. jan. 29. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
Ja,hogy ez ilyen fontos? Nem tudtam h kérdezni fogják😯
2019. jan. 31. 08:13
12/12 anonim válasza:
Én se gügyögtem neki soha, eddig nem lett baja :)
Állathangokat az én fiam szereti, igaz inkább 8-9hónaposan kezdte értékelni, ha kutyát, cicát, bocit, libát, kacsát utánoztam. Ha jól tudom a hangutázást ők is könnyebben elsajátítják.
A kukucskálást olyan szinten kérdezték tőlünk, hogy ha az arca elé rakom mondjuk a törölközőt, elveszi e onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!