Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valamilyen következménye...

Lehet valamilyen következménye a lapos fejűségnek babáknál?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,h.pár év múlva nem-e lesz v.amilyen értelmi problémája a gyereknek ha hónapokon keresztül lapos volt a feje.most 19 hós már majdnem kerek,de konduktor mondta,h.lehet problémája emiatt.
2014. nov. 28. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Szóval azt állítják, hogy mivel lapos volt a feje, így belülről az agya is deformálódott? Ez elég furán hangzik. Rengeteg sok baba feje lapos az első pár hónapban. Azok mind "hülyék" lesznek.
2014. nov. 28. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én se tartom ezt elfogadhatónak:-)
2014. nov. 28. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A lapos fej okozhat problémát, de tudtommal csak akkor, ha úgy is marad. Ha visszaalakul, akkor értelemszerűen normálisan tudnak fejlődni az érintett (ill. már nem érintett) agyterületek is.
2014. nov. 28. 22:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Még nem 100%_osan van kikerekedve a feje,de már elég szép,legalábbis ezt mondják az orvosok.a páromnak is lapos volt kiskorában,neki se teljesen kerek azóta se és semmi baja.okos,értelmes ember:-)
2014. nov. 28. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz baja. Az enyemnek is volt lapos baba koraban,most 6 eves. Sosem hallottam meg hogy ebbol baj lenne pedig sok ilyen volt a kornyezetemben. Az agyahoz semmi köze,szuleteskor a kutacs kivetelevel mindenhol olyan eros a csontja ami vedi az agyat.
2014. nov. 30. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!