Lehet valamilyen következménye a lapos fejűségnek babáknál?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,h.pár év múlva nem-e lesz v.amilyen értelmi problémája a gyereknek ha hónapokon keresztül lapos volt a feje.most 19 hós már majdnem kerek,de konduktor mondta,h.lehet problémája emiatt.2014. nov. 28. 18:53
1/5 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Szóval azt állítják, hogy mivel lapos volt a feje, így belülről az agya is deformálódott? Ez elég furán hangzik. Rengeteg sok baba feje lapos az első pár hónapban. Azok mind "hülyék" lesznek.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én se tartom ezt elfogadhatónak:-)
2014. nov. 28. 19:21
3/5 anonim válasza:
A lapos fej okozhat problémát, de tudtommal csak akkor, ha úgy is marad. Ha visszaalakul, akkor értelemszerűen normálisan tudnak fejlődni az érintett (ill. már nem érintett) agyterületek is.
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem 100%_osan van kikerekedve a feje,de már elég szép,legalábbis ezt mondják az orvosok.a páromnak is lapos volt kiskorában,neki se teljesen kerek azóta se és semmi baja.okos,értelmes ember:-)
2014. nov. 28. 22:16
5/5 anonim válasza:
Dehogy lesz baja. Az enyemnek is volt lapos baba koraban,most 6 eves. Sosem hallottam meg hogy ebbol baj lenne pedig sok ilyen volt a kornyezetemben. Az agyahoz semmi köze,szuleteskor a kutacs kivetelevel mindenhol olyan eros a csontja ami vedi az agyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!