Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora baj ha nincs napirend?

Mekkora baj ha nincs napirend?

Figyelt kérdés
2 és fél hós babámmal nem igazán van napirendünk. Ami fix reggeli-játék. Utána változó hogy meddig sír. Van hogy elalszik van hogy köv kajáig ordít. Kinti séta is változó h mikor van. Van h délután alszik 1 nagyot, van h végig ordít. Karácsonykor is jöttünk mentünk, hozzánk is jöttek. 3hós kora után ha nem lesz ilyen sírós akkor kialakulhat napirend?

2019. jan. 21. 13:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Talán ha majd a puki nem ébreszti őket jobban tudnak aludni. Az enyém kicsit elvan egyedül is a pihenőszékben,nézegeti lelógó dolgokat,de csak akkor ha jól érzi magát. Most pont így van. Ilyenkor ott tudom hagyni kicsit.
2019. jan. 22. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Mai #10 es vagyok. Az én babám is elnézelődik, sőt néha mintha nyúlna a dolgokért. De lehet csak beképzelem. Ha jókedve van egyedül is elsikoltozik, de ez elég ritka. Kicsit nyűgös baba, pedig nem hasfájós. Csak a cici nyugtatja meg. De rengeteg helyről kapom hogy hamarosan jobb lesz. Ráadásul azt hallottam hogy jmharom hónaposan elég sokat változnak.
2019. jan. 22. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Nalunk két napja amúgy a séta is necces, lehet kicsit ingerültebb vagyok én is. Napirend... Én már nem álmodok ilyeneket. Egyébként azt csinálom hogy napok óta írom hogy mikor mit csinál és pár napot össze hasonlítva keresek benne rendszert, nem őt igazitom. Én igazodok.
2019. jan. 22. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!