Babám max extra nyugos, pedig tegnap ota meggyogyult, lehet nyugos attol ha a mai napirend teljesen borult?
Így 1x hallottam csak sírni, 2 hós oltásánál.
Nemtudom, hogy vissza esett vagy okozhat-e ekkora "stresszt"egy 5 hós babánál, ha kontrollra jarkalas miatt (egesznap) borult a napirend es fele annyit se aludt mint szokott.
Amugy 3 napig lázas volt hébe-hóba (nemtudtak megmondani beteg vagy fogzás okozza) de ugy nez ki meggyógyult, csak közben gombás lett a zacsija es körülötte. Pedig gyakran cserélek pelust es szelloztetem sokat ebben a melegben. Lehetseges hogy a láz miatt alakult ki?
Canestent javasolt rá a gyermekorvos, de mintha csipte volna neki, amig nem kentem be teljesen jo kedvu volt. Utana uvoltott vagy 20percig , majd elaludt hirtelen.
Vissza vinnétek orvoshoz hátha más baja van, fáj valamilye vagy várnátok hogy alakul a nap további része?
Mi utobbira gondolunk..de szivesen olvasnék normális emberektol NORMÁLIS véleményeket.
Köszi!:)
1# en se rohanok amugy mindenert, csak mar minden baja van folyamatosan 1 hete :/
2# nem pelenka kiutes, kerdeztem, gyulladas vagy gomba.
Canesten csípi, üvölt. Szóval kamilla ulofurdot alkalmazom.:)
Koszi a valaszokat
Ha meleg van is nyugos. De nem ilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!