Szerintetek eleget alszik a babám? Kezdjük el tanitani az egyedül alvásra? Tovább lent
Kedves első! Csàszàrral szültem a babàm, hidd el, ha ment volna az első naptòl kezdve ùgy szoktattam volna, de màskèpp nem akart elaludni. Esetleg ha tudsz tippet hogy hogyan valtoztassak most azt szivesen elolvasom.
Kedves màsodik, koszonom a tanacsod! tavasszal tervezek àtàllni a napi kèt sètàra dèlelött meg estefelè de igy telen a vedono ajanlasara setalunk del korul. Varoskanban nincs kozponti futes szinte mindenki faval vagy ki tudja mivel tuzel azt tapasztaltuk hogy ekkor van a legkevesebb fust a levegoben.
Kedves harmadik nagyon szepen koszonom a biztatò szavakat ès hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. Ugy tunik tenyleg minden baba màs, meg a testverek is, bar mar olvastam, hogy a masodik gyerkocnek "elvaras" hogy alkalmazkodobb legyen, ugy tunik neked szerencsed volt ezzel.
Kedves negyes!
Nagyon sokat gogicsel a picur, vigyoràszik meg mosolyog igaz sokszor sirànkozva èbred de pàr puszi ès megy a kacagàs (apukàja is ilyen pokròc èbredès utàn :D). igazàbòl a bajok hat òra utàn kezdődnek. Mintha èreznè hogy nemsokàra itt az este es akkor nagyot kell majd aludni es egyazeruen nem tudok vele mit kezdeni. Semmi sem erdekli, nyugos es almos de nem aszik esetleg ha mellette vagyok a nagy àgyban de akkorbis 20 percenkent felebred, ellenorzi hogy ott vagyok e meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!