Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt tök komoly, hogy a 2dbos...

Ezt tök komoly, hogy a 2dbos rota oltás 18. 000Ft/db?

Figyelt kérdés
Még nem beszéltem erről a gyerek dokival, ma kaptam a Felicitastól levelet, elolvastam milyen a betegség, akkor úgy voltam, hogy tutira beadatom. Hát utána néztem, megláttam az árát... mindenképp beszélek a dokival, hogy mennyire gyakori, mert ez nevetséges, hogy mennyit lehúznak az emberről! Tényleg ennyibe kerül?
2010. jún. 29. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném megcáfolni az utolsó előtti hozzászólót: nem csak az kerül kórházba, akinek későn veszik észre. Mi időben észrevettük, hívtunk ügyeletet, akik adtak kúpot a hányásra, aztán reggel a gyerekorvosnál is voltunk, aki szintén adott kúpot és rehidráló port, szegény gyerek azonban mindent sugárban kihányt, lehetetlen volt ennyi folyadékot pótolni. Így kerültünk kórházba, ahol 3 napig kapta az infúziót.

A második gyereknek tervezzük beadatni ezt az oltást, de tény, hogy pofátlanul sokat kérnek érte.

2010. jún. 30. 08:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia,mi is beadattuk,szerencsére babakocsit,kiságyat,stb nagyon olcsón sikerült vennem,így erre az oltásra is futotta.
2010. jún. 30. 11:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy beadassam-e. Majd megkérdezem a védőnőmet, hogy mennyire volt gyakori az "Ő" babái között. Amúgy ha azt mondja, ajánlja (nem egy túl aggódós típus, elég reális nő, szeretem), akkor beadatom. A pénz én úgy gondolom ilyen helyzetben nem lehet akadály. Persze, akinek tényleg nincs miből kiszorítania, az más, én szerencsére le tudok faragni innen-onnan, ha kell. Viszont nagyon fel vagyok háborodva ezen az áron. Hallottam, hogy drága, számítottam olyan 5-6 ezer forintra, de hogy darabja (!!!!) 18 ezer. Félelmetes. Megszoktam már, hogy a baba cuccok nagyon drágák, de ez a pofátlanság netovábbja... A H1N1 alatt voltam babás, azt is kampánynak, meg felhajtásnak tartottam, aztán végül a párom is és én is oltattunk. Az kicsit vicces volt, hogy az az apuka, aki mellett csecsemő van, az ingyen kapta, aki mellett "csak" egy várandós feleség, annak meg fizetnie kellett... Mintha a pocaklakóra nem lenne veszélyes... Na mind1, ez csak egy kis kiérő volt. Még egyszer köszönöm a sok HASZNOS választ!
2010. júl. 1. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!