Ezt tök komoly, hogy a 2dbos rota oltás 18. 000Ft/db?
Mi is beadattuk, mert igaz, hogy egy veszély a száz közül, de ha meg tudom ettől az egytől óvni, akkor megteszem. Egészségen nem spórolok.
Nekem van egy barátnőm akinek h1n1-es vírust kapott el a másfél éves kislánya. Most már hazavihette, de steril szobában lélegeztetőgépen van szegény nyolc kilósra fogyott kislány. A durva, hogy szellemileg egész rendben van menne ő is mint a kortársai de nem tud olyan gyenge. Lehet hogy kampányfogás volt, de sajnos előttem élő példa van.
Na jó, ez a rész ne ide tartozik, bocsi a kitérőért. Én is nagyon durvának találom az árát egyébként.
Szülésfelkészítőn az orvos véleménye ez volt:
A gyerekek általában ovis korban esnek át ezen a víruson, és nagyon csekély azoknak a gyerekeknek a száma, minimális %, akik emiatt kórházba kerülnek, így én azt gondolom, hogy nem fogjuk beadatni.
Én beadattam, és igen, ennyibe került.
Már nem érzem úgy, hogy annyira fontos volt beadatni.
Barátnőm is beadatta a kisfiának, és három hónapja egy hétig kórházban volt a gyerkőccel... calici vírus miatt.
Dettó ugyanaz!
Egyszerűen nincs mit tenni, minden ellen nem lehet oltatni a gyereket!
Azóta én is kidobott pénznek érzem, és fel vagyok készülve, hogy ha Rota nem, akkor más úgyis jöhet...
Én is beadattam a babámnak.A barátnőm szintén a két gyerkőcének.Hát ők sajnos ezek ellenére sem úszták meg.Az egész családot elérte, a gyerekeket is beleértve.Az egyik másfél éves volt akkor, a másik pedig három.
Ezek után egy kicsit be vagyok rezelve.
Igen sajnos ilyen drága és vicc benne hogy szájon átadandó és sok kisgyerek kb. rá 5 percre kihányja
Én nem adattam be nehogy már kirakjon 18eFt-ot,és szerintem csak az kerül vele kórházba akinek későn veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!