Miért fésülnek olyan sok babának kakastaréj-frizurát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 15:50
1/11 anonim válasza:
Szia!Én mostanában nem is láttam babáknál!
3/11 A kérdező kommentje:
Én egy ismerősöm "szavazz a gyerekemre" - felhívásán láttam, onnan jutott eszembe. Lehet, hogy amúgy már tényleg kiment a divatból?
2010. jún. 29. 15:55
4/11 anonim válasza:
Őszintén megmondom, nekem soha nem tetszett. Az idióta öcsémnek volt egy időben a mániája, hogy színesre festette és kakastaréjba állította. Ezek után nekem elég furán néz ki egy csecsemőn...
5/11 A kérdező kommentje:
Hát nem is szép, az biztos! De én egy időben olyan sok babát láttam így (szerintem nem is volt régen, iwiw-en, facebook-on stb...), hogy már az is megfordult a fejemben, hogy ez valami javaslat a hajápolásban...
2010. jún. 29. 16:20
6/11 anonim válasza:
Németországban minket is ilyen frizurával engedtek ki a kórházból! Már 7 hónapos a lányom, de érdekes módon a fejebubján még mindig meg van a kakastarély frizura lehetősége, mindenhol máshol kis rövid haja van. Szerintem aranyos volt vele.. :-)
7/11 anonim válasza:
Én pl. hiába fésülőm le a fiam haját, fél perc múlva újra égnek is áll a feje tetején. Születése óta így van, nem kell "rásegíteni". Nem biztos, hogy más is direkt fésüli. Amúgy szerintem meg egyik-másik baba még aranyos is vele.
8/11 A kérdező kommentje:
Áh, nem is arra gondoltam én sem, akinek magától áll úgy. Azért ezt tisztán meg lehet különböztetni! :)
2010. jún. 29. 16:37
9/11 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is magától áll ugy a haja!van amikor tök lapos neki,de van amikor meg égnek áll az egész haja!!:)
10/11 anonim válasza:
Németországi Anyuka! Nálunk is ugyanez a helyzet szinten nemeto. Sztem cuki es teljesen mindegy, hogy milyen egy baba "frizuraja" egyszerüen mind, de tenyleg mindegyik csodaszep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!