Mikor és hogyan vágtátok le a haját először a kislányotoknak? Milyen frizurát csináltatok neki?
Figyelt kérdés
Kislányomnak hosszú és elég sok haja van (8 hónapos), eddig vágtam neki ollóval, de most már nagyon ficánkol és nem merem. Viszont nagyon beizzad főleg az autóban. Többen tanácsolták, hogy vágjam le géppel tüsire, de azt nem szeretném. Vigyem el fodrászhoz? Vagy mit tegyek?2010. máj. 3. 01:05
1/1 anonim válasza:
Én mindig copfot kötöttem a lányom feje tetejére, így nem lógott a szemébe.Először 2-3 évesen vágtam, de csak a végét. Hosszú hajjal szép egy kislány...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!