Összeállítjuk együtt ezt a táblázatot a hozzátáplálás kapcsán? Szerintem mindannyiunknak sokat segít majd.
Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).
Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.
Köszönöm mindannyiunk nevében is!
szerintem a gyümi, husi, zöldség oldal jó lenne
koroknak nem kéne, mert mindenki másképp gondolja, és csak kavarodás lenne belőle.
Férjem nézi a VB-t, manóm alszik, kicsit kiszíneztem a táblázatot, ha nem bánjátok, így áttekinthetőbb lett.
A gesztenye az zöldség vagy gyümölcs?
Csajok, nagyon köszi az aktivitást!! Hihetetlen jó, hogy ilyen sokan segítünk egymásnak.
Én csináltam eredetileg egy oszlopot, hogy Zöldség/Gyümölcs - ha eltűnt, az fura :(.
Úgy tudom, hogy a googledocs nagy hátránya az, hogy nem lehet benne szűrőt alkalmazni és átrendezni (pl abc szerint :( ). Azért így is biztos nagyon hasznos lesz mindenkinek. SŐt, ki lehet másolni egy rendes excelbe és ott azt csinálunk vele, amit csak akarunk :).
Sziasztok!
Beírtam még egy pár féle dolgot a végére,amit nem tudom,hogy mikortól lehetne adni...:(
Aki tapasztalt már ezekben a nasikban,légyszi segítsen,és töltse ki a kérdőjelek helyét!!! :)
Nagyon köszi-köszi-köszi!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!