Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Összeállítjuk együtt ezt a...

Összeállítjuk együtt ezt a táblázatot a hozzátáplálás kapcsán? Szerintem mindannyiunknak sokat segít majd.

Figyelt kérdés

[link]

Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).

Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.

Köszönöm mindannyiunk nevében is!

2010. jún. 29. 14:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Egy ötlet! Egy munkalap a zöldségeknek,egy a gyümiknek,egy a husiknak. Vagy pedig/esetleg és külön oldal a különböző koroknak. Ez igy fürdi elött jutott eszembe!
2010. júl. 7. 19:05
 32/35 anonim ***** válasza:

szerintem a gyümi, husi, zöldség oldal jó lenne

koroknak nem kéne, mert mindenki másképp gondolja, és csak kavarodás lenne belőle.

2010. júl. 7. 19:44
 33/35 anonim ***** válasza:

Férjem nézi a VB-t, manóm alszik, kicsit kiszíneztem a táblázatot, ha nem bánjátok, így áttekinthetőbb lett.

A gesztenye az zöldség vagy gyümölcs?

2010. júl. 7. 20:55
 34/35 A kérdező kommentje:

Csajok, nagyon köszi az aktivitást!! Hihetetlen jó, hogy ilyen sokan segítünk egymásnak.

Én csináltam eredetileg egy oszlopot, hogy Zöldség/Gyümölcs - ha eltűnt, az fura :(.

Úgy tudom, hogy a googledocs nagy hátránya az, hogy nem lehet benne szűrőt alkalmazni és átrendezni (pl abc szerint :( ). Azért így is biztos nagyon hasznos lesz mindenkinek. SŐt, ki lehet másolni egy rendes excelbe és ott azt csinálunk vele, amit csak akarunk :).

2010. júl. 7. 21:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Beírtam még egy pár féle dolgot a végére,amit nem tudom,hogy mikortól lehetne adni...:(

Aki tapasztalt már ezekben a nasikban,légyszi segítsen,és töltse ki a kérdőjelek helyét!!! :)

Nagyon köszi-köszi-köszi!!! :)

2010. júl. 9. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!