Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).
Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.
A táblázatban valaki nyitott egy IDIÓTÁk oszlopot "vajon ide mit írjunk"?
Ennyit a kezdeményezésekről.
2010. júl. 7. 15:00
22/35 anonim válasza:
Aki kiirta hogy "IDIÓTÁK" az maga biztos az lehet,de másra ne mondjon ilyet,valószinű fogalma nincs a babák táplálásáról és csak szórakozni akart...
2010. júl. 7. 15:08
23/35 anonim válasza:
Én most töröltem ki az "idióták" rublikát :))
2010. júl. 7. 15:11
24/35 anonim válasza:
Miért nem menti el,amit beleirok?Túl sokan dolgozunk rajta?
2010. júl. 7. 15:34
25/35 anonim válasza:
Nekem elmentette...
Az oké gombra kell kattintani a végén mikor beakarod zárni!
2010. júl. 7. 15:48
26/35 anonim válasza:
A mentve gombra kell kattintani
Egyébként jó a táblázat bár a vélemények eltérőek lehetnek az adható kort illetően
2010. júl. 7. 16:54
27/35 anonim válasza:
sziasztok. én vetettem fel, hogy írjunk ételeket, amiket már készítettünk a babának. csináltam munkalap2-n elkezdtem őket irni. kort nem írtam, mert az első táblázatban már benne van hogy miket mikor lehet adni a kicsiknek.
2010. júl. 7. 17:39
28/35 anonim válasza:
szia, en bena vagyok az excel tablazthoz, de te biztos meg tudod csinalni,hogy a kulonbozo korokat kulonbozo szinnel jelolod. pl 4 honapos sarga, 6 honapos zold...es igy tovabb. amugy tok jo. :))
2010. júl. 7. 17:40
29/35 anonim válasza:
az lenne az ötletem, hogy az első sorba szűrőt kéne beállítani. beszúrtam egy oszlopot az A oszlop elé. ide kéne bírni hogy zöldség, gyümölcs, tejtermék, stb és ez alapján lehetne szűrni.
tud valaki egy szűrőt beállítani az első sorba? nekem nem sikerült. a többit megcsinálnám én.
2010. júl. 7. 17:44
30/35 anonim válasza:
Ez nagyonm jóó lesz! Link nélkül hogy érem el? ELérhető vaahogy gmail belépéssel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!