Összeállítjuk együtt ezt a táblázatot a hozzátáplálás kapcsán? Szerintem mindannyiunknak sokat segít majd.
Figyelt kérdés
Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).
Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.
Köszönöm mindannyiunk nevében is!
2010. jún. 29. 14:42
1/35 anonim válasza:
Nagyon szivesen segitek de ez egy üres oldal még nincs semmi létrehozva.
Vagy csak én nem látom a fától a hódot??
2/35 anonim válasza:
Azt írja hogy nincs jogosultságom belépni az oldara...
3/35 anonim válasza:
Én bejelentkeztem a google-ba, de ehhez a táblázathoz nincs hozzáférési jogom.
4/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Elnézést kérek, nem mentette el a megosztási beállításokat. Remélem mostmár mindenki láthatja. Továbbra is köszi a segítséget!
2010. jún. 29. 17:25
5/35 anonim válasza:
én is bejelentkeztem, de nincs jogosultságom.
6/35 anonim válasza:
A táblázat létrehozójától kell jogosultságot kérni a belépéshez.
7/35 anonim válasza:
Szeretnem megnezni a tablazatot, de hogy tudok belepni?
8/35 A kérdező kommentje:
Régen bénáztam már ennyit... Azt hiszem mostmár ezzel a linkkel működnie kell! Nagyon remélem legalábbis.
2010. jún. 30. 15:03
9/35 anonim válasza:
jóó
csak valami téma szerint kéne csoportosítani
pl kor szerint vagy ilyesmi
10/35 anonim válasza:
Vagy névsorba kéne rendezni vagy külön a zöldségek, gyümölcsök vagy valami tematika kellene, mert ez így egy nagy összevisszaság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!