Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Összeállítjuk együtt ezt a...

Összeállítjuk együtt ezt a táblázatot a hozzátáplálás kapcsán? Szerintem mindannyiunknak sokat segít majd.

Figyelt kérdés

[link]

Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).

Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.

Köszönöm mindannyiunk nevében is!

2010. jún. 29. 14:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Igen, szerencsésebb lett volna kor szerint csoportosítani, de amúgy nagyon jó ötlet, meg tökre tetszik,hogy látom ahogy más pötyörészik közben.:-)
2010. júl. 7. 13:02
 12/35 anonim ***** válasza:

sziasztok. tényleg jó ez a táblázat.

nekem még az jutott eszembe, hogy azt is lehetne beleírni valahogy hogy ki milyen kombinációkat adott a picinek. pl krumpli-alma, krumpli-paradicsom.biztos kapunk egymástól érdekességeket ez által is.

mi a véleményetek? ha tetszik, elkezdtem én is irni bele.

2010. júl. 7. 13:35
 13/35 anonim ***** válasza:
Ötletes kezdeményezés! Köszi
2010. júl. 7. 13:52
 14/35 anonim ***** válasza:
Jó ötlet ez a táblázat.
2010. júl. 7. 13:53
 15/35 Tittiritty ***** válasza:

13:35! Szerintem jó ötlet a kombinációkat is beleírni.

Gratu a kezdeményezőnek!:-)

2010. júl. 7. 14:07
 16/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem ma mondta a védőnő, hogy karfiol adható 7-8 hósan és a táplálási útmutatóban is amit tőle kaptam azt írja. Valaki beírta hogy 11 hósan ehetik. Engem speciel nem zavar, de arra számítsunk, hogy lesznek akik ebből is vitát csapnak :-))).
2010. júl. 7. 14:07
 17/35 anonim ***** válasza:

én írtam a 11 hót a karfiolra,mert nekem a védőnőm ezt mondta...

na,de egyébként sem találsz 2 egyforma táblázatot,és 2 egyforma dolgot beszélő védőnőt sem. Egyébként meg ez csak segítség, sztem úgyis mindenki úgy fogja csinálni,ahogy jónak látja.

ja,és én semmiképp nem akarok vitázni,javítsd akkor vissza 7 hóra! ;))

2010. júl. 7. 14:11
 18/35 anonim ***** válasza:
Jó ötlet! Írtam én is.
2010. júl. 7. 14:14
 19/35 anonim ***** válasza:

Nem velem van a gondd. peszre hogy nagyon jó a táblázat, és hasznos csak amiatt írtam amit itt tapasztalok. Majd mások meglépik a vitát.

Egyébként én is látom, hogy mindenho lmási ír, már össze vagyok zavarodva. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a talált legkésőbbi időpontban adom. Pl. karfiolt majd 10-11 hósan. Addig is van mit enni, úgysem unja meg. :-))

2010. júl. 7. 14:34
 20/35 anonim ***** válasza:
Jó ez a táblázat,de látom még rendszerezni kell.Irtam én is bele!
2010. júl. 7. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!