Összeállítjuk együtt ezt a táblázatot a hozzátáplálás kapcsán? Szerintem mindannyiunknak sokat segít majd.
Ha valaki szeretné, kiegészítheti plusz oszloppal is. Kérlek, egészítsétek ki az én soraimat is, és egyúttal írjátok be az összes többi ételt, ami eszetekbe jut :).
Ez egy online táblázat, és automatikusan elmenti a változtatásaitokat.
Köszönöm mindannyiunk nevében is!
sziasztok. tényleg jó ez a táblázat.
nekem még az jutott eszembe, hogy azt is lehetne beleírni valahogy hogy ki milyen kombinációkat adott a picinek. pl krumpli-alma, krumpli-paradicsom.biztos kapunk egymástól érdekességeket ez által is.
mi a véleményetek? ha tetszik, elkezdtem én is irni bele.
13:35! Szerintem jó ötlet a kombinációkat is beleírni.
Gratu a kezdeményezőnek!:-)
én írtam a 11 hót a karfiolra,mert nekem a védőnőm ezt mondta...
na,de egyébként sem találsz 2 egyforma táblázatot,és 2 egyforma dolgot beszélő védőnőt sem. Egyébként meg ez csak segítség, sztem úgyis mindenki úgy fogja csinálni,ahogy jónak látja.
ja,és én semmiképp nem akarok vitázni,javítsd akkor vissza 7 hóra! ;))
Nem velem van a gondd. peszre hogy nagyon jó a táblázat, és hasznos csak amiatt írtam amit itt tapasztalok. Majd mások meglépik a vitát.
Egyébként én is látom, hogy mindenho lmási ír, már össze vagyok zavarodva. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a talált legkésőbbi időpontban adom. Pl. karfiolt majd 10-11 hósan. Addig is van mit enni, úgysem unja meg. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!