Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A légzésfigyelőt sokan a...

A légzésfigyelőt sokan a matrac alá teszik. Ezt így kell?Most én vagyok ennyire tudatlan?

Figyelt kérdés
Én vagyok ennyire zizi? Nekünk csak a lepedő van a légzésfigyelőn, és ha már egy pléd van a baba és a légzésfigyelő között, sipol folyamatosan. Ezek után el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet a légzésfigyelőt a matrac alá tenni?Főleg egy kókuszmatrac alá? Akkor hogy érzékeli a baba légzését?
2008. nov. 7. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig oda kell,sztem neked nagy érzékenységre van állítva,gondolom ha úgy jelez.
2008. nov. 7. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A legzesfigyelot a matrac ala kell tenni, ez van a tajekoztatoban is. A lenyeg, hogy a matrac ne legyen 10cm-nel vastagabb. Ezek a masinak annyira erzekenyek, hogy a matrac alatt is erzekelik a nem mozgast. Nem tudom milyen keszuleketek van, lehet hogy azt mashova kell tenni.
2008. nov. 7. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekünk egy 9 éves légzéfigyelőnk van, de ha a matrac alá tenném, sipolna folyamatosan. Ha a gyereket bebugyoláltam egy plédbe, vagy pulcsit adtam rá már nem jelzett.

Ezen nem lehet erősséget állítani, egy állása van csak, vagyis kettő: üzemel, vagy nem...

Pedig azt hittem, megbuggyantak az anyukák:-)

De akkor én buggyantam meg:-))

2008. nov. 7. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem buggyant meg senki, lehet, hogy egy régibb konstrukciód van és azt még úgy kellett használni. Az a lényeg, hogy működjön.
2008. nov. 7. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazad van:-) Köszönöm:-)

Csak néha olvasni itt olyan bugyuta dolgokat is, hogy sajnálom némely gyerkőcöt, hogy hova megy haza.

És most megijedtem, hogy veszélyeztetem már 5 hónapja a lányom...:-(

De végül is él, és jókedvű kislány, akárhol is van a légzésfigyelője:-)

(de most ezen felbuzdulva kipróbáljuk a matrac alá tenni:-)

2008. nov. 7. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Elofordulhat, hogy a te keszuleked meg nem olyan erzekeny (hiszen 9 eves). Fo, hogy mukodik. A kislanyod meg legalabb nem fog kesobb nyavalyogni, ha kemenyen fekszik. :o)
2008. nov. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!